Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Borsası Binance, Koi Trading Platformuna 3 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı!

Kripto para piyasası adeta kan ağlarken, piyasa ve trading hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yeni bir yatırım duyurusu yaptı. Kripto para borsasının risk sermayesi kolu, Koi Trading isimli ABD tabanlı over-the-counter (Tezgah Üstü Piyasa, OTC) platformuna ciddi bir yatırım yaptı.

Binance ve Koi Trading

20 Kasım tarihinde yapılan bir basın açıklamasına göre, Binance Labs, Koi Trading platformuna toplamda 3 milyon dolarlık yatırım yaptı. Söz konusu miktar dünyanın en büyük kripto para borsası için küçük gibi gözükse de, Koi Trading için oldukça önemli.

Koi Trading firması San Francisco merkezli bir OTC platformundan ibaret ve ‘gizli’ kripto para birimi likiditesi için küresel bir seçenek olmayı planlıyor. Koi bunun yanı sıra veri bilimi, nicel araştırma ve regülasyonlara uyum konusunda danışmanlık da veriyor.

Binance Labs Başkanı Ella Zhang, yeni gelişme hakkında şunları ifade etti:

”Koi Trading’in görevi, itibari paralar ile kripto para birimleri arasında uyumlu bir köprü oluşturmak. Bu da bizim Binance içerisinde sahip olduğumuz küresel bir şekilde değer değişimi yapabileceğiniz alt yapı kurma vizyonumuza uyuyor. ”

OTC Trading işlemleri genellikle pek söz edilmeyen bir alan olsa da, özellikle Çin ve Asya piyasalarındaki OTC platformlarının etkisi ve büyüklüğü yadsınamaz derecelere yükseldi. Kripto para yasaklarının ve bir çok kripto para borsalarının kapatılması, yerini yavaş yavaş OTC platformlarına bırakmakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment