Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Borsası Bitget’ten Kullanıcılara Yeni Şartlar: Bu Tarihe Kadar Süre Tanıdı!

Önde gelen kripto para borsası OKX’ten sonra Bitget de kullanıcılar için müşterini tanı (KYC) prosedürünü sıkılaştıracağını açıkladı ve yeni şartların sağlanması için 1 Ekim tarihine kadar süre tanıdı.

Bitget 21 Ağustos tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı duyuruda, KYC prosedürünü yükselttiğini belirtti. Bitget, yeni gerekliliklere uymayı reddeden eski müşterilerin işlem yapmasına izin vermeyeceğini söylerken yeni müşterilerin ise hizmetlerden yararlanamayacağını dile getirdi. Bir diğer kripto para borsası OKX de geçtiğimiz hafta benzer bir duyuru yaparak KYC prosedürünü güncellediğini söylemişti.

Bitget, TSİ 31 Ağustos 19.00 tarihinde yürürlüğe girecek yeni KYC prosedürünün karşılanması için eski müşterilere 1 Ekim’e kadar zaman tanıdı. Bu tarihe kadar yeni KYC prosedürünü tamamlamadan da işlemlere devam edebilecek olan eski müşteriler, 1 Ekim tarihinden sonra yalnızca işlemlerini iptal edebilecek, paralarını çekebilecek, pozisyonlarını kapatabilecek ve aboneliklerini kullanabilecek.

Buna karşılık 1 Eylül sonrasında borsaya kaydolan müşteriler ise KYC prosedürünü tamamlayana kadar herhangi bir hizmetten yararlanamayacak.

Borsanın yeni KYC prosedürü, bir kimlik belgesi gönderilmesini ve yüz taraması yapılmasını şart koşuyor.

Bitget geçtiğimiz günlerde kripto para fenomeni Evan Luthra tarafından KYC prosedürünü yerine getirmiş müşterilerin varlıklarına el koymakla itham edilmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!