Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Borsası Gemini Polygon (MATIC) Stake İşlemlerini Başlattı: Sırada 4 Altcoin Daha Var

Amerika merkezli popüler kripto para borsası Gemini, Polygon (MATIC) stake işlemlerini başlattığını duyurdu. Merge güncellemesinden sonra Ethereum (ETH) içinde stake seçeneğinin devreye gireceği belirtildi.

Winklevoss kardeşlerin başında olduğu Gemini borsası, ABD’li müşterilerine stake hizmeti sunmaya başlıyor. 18 Ağustos perşembe gününden itibaren Polygon (MATIC) stake desteğini hayata geçiren borsa, önümüzdeki aylarda Ethereum (ETH), Audius (AUDIO), Solana (SOL) ve Polkadot (DOT) gibi popüler kripto paralar için stake desteğini başlatacağını belirtti. Gemini borsasının stake imkanını kullanıcılarına sunma tarihinin Ethereum Merge güncellemesinden bir ay kadar önceye denk gelmesi bir tesadüf olmayabilir. Yıllar süren gecikmenin ardından nihayet son tarihi 15 Eylül olarak belirlenen Merge güncellemesi, bir çok borsanın stake işlemleri konusunda daha yoğun çalışmalar yapmasını tetikleyebilir.

Gemini Ürün Başkan Yardımcısı Layla Amjadi konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

İnsanların stake işlemlerine olan ilgisi her zamankinden daha fazla. Özellikle de Ethereum Merge güncellemesine bu kadar kısa bir süre kalmışken. Ethereum için Merge güncellemesinden sonra borsamız üzerinde yüksek getirili stake seçenekleri olacak. Bu kolaylık ve yüksek getiri sayesinde stake etme işlemi kullanıcılar için giderek daha ilgi çekici hale geliyor.

Gemini borsasının sunacağı bu stake hizmetlerinin tamamen ücretsiz olacağı, açıklanan ayrıntılar arasında yer alıyor. Kullanıcı odaklı bir imkan sunan Gemini borsasının, stake ve unstake işlemleri sırasında ortaya çıkan işlem ücretlerini karşılayacağı biliniyor. Söz konusu stake hizmetinin, yerel kanunlar tarafından yasaklı olan New York eyaleti dışında tüm ABD kullanıcılarının kullanımına açılacağı biliniyor. Stake hizmetleri tüm borsalar arasında popüler bir hizmet aracı konumuna gelirken, bu ayın başında Coinbase‘in Ethereum stake hizmetini başlattığı biliniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!