Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Borsası Huobi, Japonya’daki İşlemlerine Resmen Başladı!

Dünyanın ticari hacme göre en büyük kripto para borsalarından birisi olan Huobi, kendi Twitter hesabından yaptığı bir duyuru ile resmen Japonya içerisinde hizmet vermeye başladığını açıkladı. Huobi Japonya, daha önce yaptığı bir bilgi ile Japon kullanıcıları platformdaki alım satım işlemlerinin 8 Ocak tarihinde başlayacağı konusunda bilgilendirmişti. Huobi, ülkeye hizmet vermesinin açılışı bütün yeni hesaplara 500 yen değerinde (yaklaşık 4.60 dolar) XRP vereceğini açıkladı.


CoinMarketCap verilerine göre Huobi ticari hacme göre dünyanın en büyük yedinci kripto para borsası. Geçtiğimiz Aralık ayının sonlarına doğru firma birçok işten çıkarma spekülasyonu ile anılmıştı ve spekülasyonları yayılması üzerine Huobi konu hakkında açıklama yapmıştı. Huobi sözcüsü, yapılan işten çıkarmaların ”eleman düzenlemesi” olduğunu ve en kötü performans gösterenlerin işine son verildiğini vurguladı ancak yine de tepki toplamaktan kurtulamadı.

Borsa yetkilisi bunun yanı sıra şirketin hala gelişmekte olan piyasalarda ve sektörlerde yeni çalışanlar almaya devam ettiğini vurgulamıştı. Huobi bunun yanı sıra 2018 yılının Ekim ayında HUSD isimli stabil koin’i piyasaya sürmesi ile de gündeme gelmişti. HUSD isimli stabil koin, diğer bir çok stabil koine kıyasla değiştirilebilir bir özelliğe sahip ve bu sayede birden fazla stabil koin barındıran borsalarda örneğin 1 PAX karşılığında 1 HUSD alım satımı yapmak mümkün.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment