Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Borsası Huobi’nin Türev Piyasasının Günlük Ticari Hacmi, 1 Milyar Doları Geçti!

27 Aralık tarihinde yapılan bir basın açıklamasına göre, dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Huobi‘nin Türev Piyasası’nın günlük ticari hacmi, sonunda 1 milyar doları geçmeyi başardı.

Günlük ticari hacme göre dünyanın en büyük üçüncü kripto para borsasının sahibi Huobi Global, geçtiğimiz ay Huobi DM isimli türev piyasasını piyasaya sürmüştü. Söz konusu yeni platform kripto para traderlarının Bitcoin ve Ethereum tabanlı arbitraj, tahmin ve hedging gibi olanaklardan faydalanmasını mümkün kılıyordu.

Yapılan basın açıklamasına göre Huobi DM sonunda 25 Aralık tarihinde 1 milyar doları geçti ve firma bugün içerisinde de türev piyasasına yeni bir ekleme yapıp, EOS kripto para birimini de kattığını duyurdu.

Huobi, kendi platformunun piyasa katılımcılarına belirli bir fiyat limiti ve gözlem sağlayan araçların eşliğinde, riski ve belirsizliği kontrol edebilme şansı tanıdığını vurguladı. Huobi Global CEO’su Livio Weng ise, yaptıkları yeni kripto para eklemelerinin temel olarak müşteri talebinden doğduğunu bunların daha fazla artacağını belirtti.

Bunun yanı sıra firma 25 Aralık tarihinde sadece türev piyasasında değil, aynı zamanda Huobi’nin asıl kripto para borsasında da inanılmaz bir hacim gözlemlendiğini ifade etti. İki platformun günlük toplam ticari hacmi 2 milyar doları aştı.

2018 yılı kripto para birimi fiyatlarında yaşanan düşüş ile çeşitli kripto para borsalarını yeni yollar sunmaya zorlamıştı. Huobi, türev piyasası platformu ile buna çare bulmayı amaçlarken, Coinbase gibi bir başka dev borsa ise yeni tokenler ekleyerek platformu canlandırmak istedi.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment