Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Borsası Kraken, XRP ve BCH İçin Marj Ticareti Opsiyonunu Duyurdu!

Kripto para piyasası 2017 yılında zirve yaptıktan sonra 2018 yılında devamlı olarak düşüş ile yoluna devam etti. Bitcoin ve bunun gibi bir çok kripto para birimi 2017 yılının sonlarında elde ettikleri tüm zamanların en yüksek seviyesine kıyasla, %80 ve %90 civarı düşüş yaşadı ve kan kaybı tam olarak durmuş sayılmaz. Durumdan etkilenen kripto para ekosistemi içerisinde birden fazla firma da işten çıkarma veya toplu olarak iflas verme yolunu seçti.

Kripto para borsaları ise bu durumdan en az zarar ile kurtulabilmek için farklı seçenekler ve listelemeler ile müşterilerin talebini arttırmaya çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde Huobi tarafından EOS’un türev piyasasına dahil edilmesi hamlesi, Kraken‘in yeni bir hamle yapması ile devam ediyor.

Kraken, kendi Twitter hesabından XRP ve Bitcoin Cash için marj ticaretini başlattıklarını resmen duyurdu.

Kripto para borsasının marj ticareti yapılabilenler kadrosuna eklenen XRP ve BCH ile birlikte, borsa toplam 8 adet marj ticareti yapılabilen kripto para birimine sahip hale geldi ve bunlar sırasıyla Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Augur, Monero ve Tether olarak ifade edilebilir.

Kaldıraçlı işlem pariteleri ve limitleri ise şu şekilde belirlendi:

Bitcoin Cash
BCH/XBT – 2x
BCH/USD – 2x, 3x
BCH/EUR – 2x, 3x

Ripple
XRP/XBT – 2x, 3x
XRP/USD – 2x, 3x, 4x, 5x
XRP/EUR – 2x, 3x, 4x, 5x

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment