Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Borsası OKEx, 7 Farklı Türev Paritesi Ekledi

Kripto para borsalarından OKEx, platformuna yepyeni kripto para türevleri ekledi.

Kripto para sektörünün önde gelen borsalarından olan OKEx, platformdaki türev paritelerinin sayısını arttırdı. OKEx, ilk olarak geçtiğimiz ay 100 katlık kaldıraç oranına dahi izin verilen ve BTC/USD paritesini destekleyen bir türev ürünü oluşturdu.

OKEx tarafından yapılan açıklamalara göre platform kullanıcıları, bu türev ürünü sayesinde Bitcoin’in USD karşısındaki fiyatının zaman içerisinde ne yönde değişeceğine dair tahminde bulunabiliyorlar.

Yeni Türevler

OKEx, geçtiğimiz gün bir duyuru yayınlayarak platformdaki türev paritelerinin sayısını arttırdığını açıkladı.

Platformda artık Bitcoin Cash, Bitcoin SV, EOS, Ethereum Classic, Ethereum, Litecoin ve Ripple (XRP) gibi koinler de desteklenmeye başladı. Şirketin yayınladığı basın duyurusuna göre bu pariteler için en fazla 40 katlık kaldıraç oranı sağlanabiliyor.

Sektörden Diğer Gelişmeler

Kripto para sektöründeki platformlar, yatırımcılara zaman içerisinde daha gelişmiş ve daha kaliteli hizmetler sunmaya devam ediyorlar.

Bu sektördeki platformların gelişmesi, sektör genelinde bir büyüme yaşanmasına yol açabiliyor. Kimilerine göre Intercontinental Exchange tarafından geliştirilen Bakkt adlı kripto para platformu, tam da bu amaca hizmet edecek.

Bundan birkaç gün önce paylaştığımız haberde Bakkt’ın 182.5 milyon dolar değerinde yatırım topladığını belirttik. Bakkt, aldığı bu yatırımlarla birlikte 2019’a hızlı bir giriş yapmayı hedefliyor.

Michael Novogratz gibi isimlere göre Bakkt gibi platformların ortaya çıkışı, kripto para piyasasındaki olumsuz atmosferin ortadan kalkmasını sağlayabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment