Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Borsası OKEx Marjin Ticaret İçin Yeni Pariteler Ekledi

Kripto para borsalarından OKEx, kripto para türevlerine özel olarak geliştirdiği platforma dört farklı yeni parite ekledi.

Dünyanın en büyük kripto pra borsalarından olan OKEx, bugün bir basın duyurusu yayınlayarak türev platformuna özel dört farklı parite eklediğini açıkladı.

Sektörde ticaret hacmi bakımından en büyük üçüncü borsa olan Malta merkezli OKEx Bitcoin SV, QTUM, Dash ve NEO gibi koinleri desteklemeye başladı. OKEx kullanıcıları bundan böyle yukarıda sayılan koinleri Bitcoin veya Tether pariteleriyle kullanabilecekler.

OKEx başlangıç aşamasında bu koinler için maksimum 3 katlık bir kaldıraç oranı sunacak ancak bu oranda zaman içerisinde bir değişiklik yapılabilir.

OKEx türev piyasasını son zamanlarda ciddi anlamda büyütmeye başladı. Şirket geçtiğimiz ay yine bu platforma Bitcoin Cash, Bitcoin SV, EOS, Ethereum Classic, Ethereum, Litecoin ve XRP gibi kripto paraları eklemişti.

Şirket ayrıca bundan birkaç ay önce “daimi dönüşüm” adını verdiği yeni bir türev hizmeti sunmaya başladı. BTC/USD paritesinin desteklendiği bu hizmetteki kaldıraç oranları 100 kata kadar çıkabiliyor.

OKEx, ocak ayında yayınladığı bir duyuruya platforma yeni eklenen sözleşmelerdeki maksimum kaldıraç oranının 40 kat olacağını söylemişti. Şirketin bu seferki koinler için 3 katlık kaldıraç sunduğunu düşünürsek şirketin planlarında bir değişiklik olduğunu varsayabiliriz.

Kripto para sektöründeki marjin ticaret imkanları git gide çoğalmaya başladı. Hong Kong’daki kripto para borsalarından olan Bitfinex de geçtiğimiz aylarda USDT/USD paritesine özel bir marjin ticaret hizmeti sunmaya başladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment