Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Borsası Yöneticisi Bitcoin’de 435 Bin Dolar İçin Tarih Verdi!

Tarihsel veriler Bitcoin’in 2028 yarılanması için 435 bin dolarlık fiyat bandına işaret ediyor.

Bybit finansal ürünler müdürü Hao Yang Cointelegraph’a yaptığı açıklamada, tarihsel olarak Bitcoin yarılanma (halving) verilerini inceledi. Büyük resme bakıldığında 2028 yarılanma döneminde fiyatın 435 bin dolar bandına ulaşabileceğini kaydetti.

Bitcoin’in 2020’deki son Bitcoin yarılanmasından bu yana yaklaşık %650 oranında yükseldiğini belirten Yang, 4 yıllık bu döngülerin fiyat üzerinde ciddi değer artışlarına yol açtığına işaret etti.

Tarihin tekerrür etmesi durumunda mevcut 66 bin dolarlık fiyatın önümüzdeki 4 yıl içerisinde 435 bin dolara taşınabileceğini vurguladı:

Yarılanma ve fiyat trendleri çok titiz bir niceliksel bakış açısıyla değerlendirildiğinde, yarılanma olayı ile BTC fiyatı arasında pozitif bir korelasyonu destekleyen hiçbir kanıt yoktur. Ancak tarih pek çok farklı şekilde yorumlanabilir. 2028’e kadar 435.000$ olmasını kesinlikle umuyorum ama çok da fazla umutlanmıyorum.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,5 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 66.300 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!