Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Borsası Zipmex Para Çekme İşlemlerini Durdurdu

Asya’da faaliyet gösteren kripto para borsası Zipmex, yaşanan volatilite ve likidite problemlerinden etkilenen son şirket oldu. Zipmex ikinci bir duyuruya kadar para çekme işlemlerini durdurdu.

Asya pazarında faaliyet gösteren kripto para borsası Zipmex, piyasada yaşanan volatilite ve likidite problemlerinden etkilenen son şirket oldu. Zipmex tarafından 20 Temmuz tarihinde Twitter üzerinden yapılan açıklamaya göre kripto para borsası, nakit akışını koruyabilmek adına para çekme faaliyetlerini ikinci bir duyuruya kadar askıya aldı.

Zipmex, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Değişken piyasa koşulları da dahil olmak üzere kontrolümüz dışındaki koşullar ve kilit iş ortaklarımızın bu koşullar sonucunda ortaya çıkan finansal darboğazları nedeniyle platformun bütünlüğünü korumak için bir sonraki duyuruya kadar para çekme işlemlerini durduracağız.

Zipmex’in bu paylaşımı akıllara CoinFlex, Celsius ve Vauld’u getirdi. Diğer üç kripto para borsası da iş ortaklarının darboğazları nedeniyle önce para çekme işlemlerini askıya almış daha sonrasında ise iflas başvurusunda bulunmuşlardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!