Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Cüzdanı Abra, Tron, Cardano ve Basic Attention Token’i Platformuna Ekledi

Bir tür ‘her şey dahil’ kripto para cüzdanı ve trading platformu olan Abra, bugün erken saatlerde Twitter hesabından yaptığı duyuruda üç önemli alt koini daha platformuna eklediğini belirtti: Cardano (ADA), Tron (TRX), ve Basic Attention Token (BAT)


Yapılan duyuruya göre, üç önemli alt koinin platforma eklenmesinin altında yatan asıl neden, kullanıcılardan gelen yoğun talep. Firma yoğun talep sonrası her bir alt koin’i titizlikle inceledikten sonra böyle bir karar almış.

”Abra üzerinde listelenmeden önce, her bir koin içerisinde koin’in likiditesi, piyasa durumu ve diğer faktörlerin bulunduğu çok sıkı bir denetim ve araştırma sürecinden geçer.”

ABRA bundan yaklaşık 1 gün önce yaptığı bir duyuruda Avrupa vatandaşlarının artık doğrudan para aktarımı yapabileceğini aktarmıştı. Avrupa Tek Ödeme Alanı (SEPA) kapsamında veya genel olarak Avrupa Birliği vatandaşı olan kişiler artık Abra’ya doğrudan euro veya yerel para birimleri üzerinden para aktarımı yapabilecekler.

Platforma eklenen yeni alt koinler ile Abra üzerindeki toplam kripto para birimi sayısı 28’e yükseldi ki bu firmanın şu an rekabet içerisinde olduğu Coinbase ve Circle gibi kurumlardan çok daha fazla. Abra üzerinde listelenen her bir kripto para birimi, kripto destekli bir stabil koin modelinden faydalanmakta ve bu durum yatırımcılara daha fazla güven vermekte. Platform teknik olarak Robinhood cüzdanına yakın bir model uygulamakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment