Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Eğitim Programı CryptoCamp Turkey Başlıyor

Kripto paralar ve blockchain teknolojisi ile ilgili eğitim verecek olan CryptoCamp Turkey, Bitexen Teknoloji A.Ş. sponsorluğunda aralık ayında başlıyor.

Kadın girişimciler tarafından kurulan CryptoCamp Turkey 16-20 Aralık tarihleri arasında eğitime başlıyor. Çevrim içi olarak gerçekleştirilecek olan CryptoCamp Turkey için ana sponsor ise Türkiye’de Fintek sektörünün öncü şirketlerinden Bitexen oldu. CryptoCamp Turkey eğitim programı başvuruları kripto para dünyasına ve blockchain teknolojisine ilgi duyan herkese açık olacak.

Eğitim içeriği ne olacak?

CryptoCamp Turkey katılımcıları 5 gün sürecek yaklaşık 40 saatlik bir programa dahil olabilecekler. Program dahilinde kripto paralar ve blockchain teknolojisi alanlarında uzman akademisyenler ve sektörün öncü isimlerinden eğitimler gerçekleştirilecek. CryptoCamp Turkey programı kapsamında İsmail Hakkı Polat, Turan Sert, Sima Baktaş, Devrim Danyal, Tansel Kaya ve Agah Selim Sesli gibi alanında uzman isimler eğitim verecek.

CryptoCamp Turkey kapsamında kripto paraların temeli, blockchain teknolojisinin kullanım alanları, teknik analiz, kripto para hukuku ve vergilendirilmesi gibi önemli konularda eğitimler gerçekleştirilecek. Teknik bilgilerin dışında işlem yapabilmeye dair interaktif eğitimlerin de programa dahil olacağı açıkladı. Kripto para sektörünün detaylarının inceleneceği CryptoCamp Turkey katılımcılarına program sonunda dijital sertifika da takdim edilecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!