Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Fon Kurucusu Ethereum Rakibi İki Altcoin İçin Pozitif: Yükselişler Sürebilir!

Digital Finance Group kurucusu ve CEO’su James Wo, Katman-1 (L-1) projeleri Aptos (APT) ve Solana’nın (SOL) yükselişlerine devam edebileceğini belirtti.

Kripto para fonu DFG’nin CEO ‘su James Wo, yaşanan son yükselişler hakkında konuşurken Aptos ve Solana’ya ayrı bir sayfa açtı. CoinDesk’e açıklamalarda bulunan Wo, her iki projenin de L-1 blokzincirleri arasında çok önemli bir yere sahip olduğunu ve yükselişe devam edebileceğini vurguladı.

Aptps’un teknolojisini ve güçlü topluluğunu öne çıkaran CEO, Solana’nın kripto para borsası FTX’in iflası yüzünden değerinin çok altında kaldığını ifade etti. Ayrıca Solana’nın ticari anlamda başarıya ulaşma noktasında zengin bir ekosisteme sahip olduğunu dile getirdi.

Bu faktörler göz önüne aldığında Aptos ve Solana için yükseliş dalgasının son günlerde yaşananlarla sınırlı kalmayacağını ima etti. FTX’in iflas sürecinin olumlu gitmesiyle birlikte Solana’nın bu durumdan pozitif fayda sağlayacağını savundu.

James Wo, açıklamasının detaylarında şu ifadelere yer verdi:

Her iki proje de mevcut Layer-1 zincirlerinin mükemmel temsilcileri. Aptos, gelişmiş temel teknolojiye ve güçlü bir kitle tabanına sahip gelişmekte olan bir blokzincirinin temsilcisiyken Solana başarılı bir ticarileştirme operasyonuna sahip, zengin bir ekosistem ve süreç içerisinde çok sayıda kullanıcı biriktirdi. Ayrıca FTX çöküşüyle bağlantısı nedeniyle uzun süredir değerinin altında kaldı. Zaman geçtikçe ve FTX’in varlıklarının dondurulduğu netleştikçe sektördeki olumlu haberler Solana üzerinde giderek artan bir etkiye sahip oluyor.

CoinGecko verilerine göre APT geçtiğimiz 1 haftalık süreçte %25, SOL ise %32 yükseliş performansı sergiledi. APT yazım esnasında 6,25 dolardan, SOL 31,47 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!