Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Fonları Minimal Yatırım ile Bir Haftayı Daha Sessiz Geçirdi

CoinShares tarafından aktarılan verilere göre kripto para fonlarına geçen hafta genelinde toplamda 2.9 milyon dolar değerinde net giriş oldu. Ondan önce son dönemlerin en “sessiz” haftasını geçiren fonlar, bunu ikilemiş oldu.

Grayscale, CoinShares, 3iQ, 21Shares gibi kripto para fonlarına giren ve bunlardan çıkan toplam para miktarı, bunların geçen hafta minimal düzeyde yatırım ile 2.9 milyon dolar artıda olduğunu gösteriyor.

  • Kripto fonları bundan iki hafta önce 4 milyon dolarlık eksi verip, Ekim 2020’den beri görülmüş en sessiz haftayı geçirmişti.

  • Bitcoin fonlarının hafta boyu 10.4 milyon dolar değerinde küçülme yaşadığı açıklandı. Ondan önceki hafta da 6.9 milyon dolarlık bir net çıkış kaydedilmişti. CoinShares verilerine göre Bitcoin fonlarının haftalık kaybı, mayıs ve haziran aylarındakine kıyasla hafiflemeye başladı.

  • Arka arkaya üçüncü hafta artıda kalan Ethereum fonları, geçen hafta 11.4 milyon dolar büyüme gösterdi. ETH fonlarına yılın başından beri toplamda 1 milyar dolar para girişi oldu.

  • Ripple (XRP), Polkadot (DOT), Cardano (ADA), Stellar (XLM) gibi altcoinlerin fonlarının haftalık değişim miktarı yarım milyon doların altında kaldı ve geride kalan hafta, bu altcoinler için de sessiz geçti.

coinshares-16-temmuz-kripto-para-fon

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!