Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Fonlarında Hacimsizlik Devam Ediyor: Ripple’a (XRP) ve BTC’ye (BTC) Fon Girişi

Dijital varlık yöneticisi CoinShares tarafından paylaşılan verilere göre kripto para piyasasındaki kurumsal fonlara karşı olan kayıtsız dönem devam ediyor.

Coinshares’in resmi blog sayfasında paylaşılan verilerde, son zamanlarda düşük giriş-çıkışların devam ettiği belirtildi. Eylül ayında başlayan bu kayıtsız dönemin devam eden sürecinde geçen hafta toplam 5 milyon dolar tutarında çıkış yaşandı.

Fonlardan genel olarak çıkış yaşanmasına karşın, Bitcoin’de art arda 6 hafta boyunca 4,6 milyon dolar tutarında küçük girişler görüldü. Bununla birlikte short (kısa) Bitcoin yatırım ürünlerinde 7,1 milyon ABD doları çıkış görüldü.

Ethereum’da (ETH), üst üste üçüncü haftada toplam 2,5 milyon dolar tutarında küçük çıkışlar gördü. The Merge güncellemesinden sonra yaşanan çıkışların değeri 11,5 milyon dolara ulaştı.

Öte yandan Ripple (XRP), geçtiğimiz hafta boyunca 0,8 milyon dolar giriş gördü. Bu miktar küçük olsa da, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile dava başladığından bu yana en büyük artışı temsil ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!