Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Hizmeti Veren Dijital Banka Revolut, 3 Milyon Müşteriye Ulaştığını Duyurdu!

İngiliz menşeli startup Revolut, müşteri tabanının tamı tamına 3 milyon kullanıcıyı geçtiğini duyurdu. Geleneksel bankacılığa online bir alternatif haline gelen fintech platformu, 2015 yılında kuruldu ve kurulmasından bu yana büyüyen itibari para ve kripto para tabanı ile çeşitli ödeme ve borsa hizmetleri sunmakta.

Revolut, yeni gelişmeyi kendi resmi Twitter hesabından duyurdu ve ”üç yıl önce bankaların ve yatırımcıların kendilerine güldüğünü ancak bugün ise üç milyon müşteriye ulaştıklarını ve kimsenin gülmediğini” vurguladı.

Revolut özellikle üç ay önce piyasaya sürdüğü bankamatik kartı ile ciddi bir talep elde etmişti. Söz konusu bankamatik kartı çeşitli kripto para birimlerini de desteklemekte. Basın saatine göre desteklenen kripto para birimleri arasında Bitcoin Cash, Bitcoin Core (BTC), Ethereum, Litecoin ve Ripple yer alıyor.

Digital Bank Revolut Surpasses 3 Million Customers

Temassız Revolut Metal kartı aynı zamanda aylık 600 avroya kadar komisyonsuz ATM çekim ücretleri ile de beraber geliyor. Üretilen bu yeni bankamatik kartı, MasterCard’ın geçtiği her yerde kullanılabiliyor ve bu yüzden Revolut’un müşteri tabanının çoğunun oluşmasında payı olduğu düşünülüyor. Şu sıralar Revolut tarafından sunulan hizmetin benzerini Avrupa içerisinde sunan şirket sayısı ise oldukça az.

Revolut’un Avrupa içerisinde hizmet verdiği bölgeler arasında Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, İrlanda, İtalya, Litvanya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Slovakya, Malta, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsviçre, İsveç ve İngiltere bulunuyor. Şirket bunun yanı sıra Kanada ve Avustralya pazarına da girmeyi planlamakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment