Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Kredi Firmaları, Ayı Piyasasında Rekor Hacim Elde Etmeye Devam Ediyor!

Kripto para piyasası 2018 yılının başından beri inanılmaz bir düşüş yaşamakta ve Bitcoin’in yanı sıra birçok diğer önde gelen kripto para birimi tüm zamanların en yüksek seviyelerinin %80 ile %90 civarında gerisinde kaldı.

Kripto para tabanlı krediler veren firmalar ise, söz konusu ayı piyasasından en az etki ile çıkan kurumlar olarak gösterilebilir. Bitcoin tarihinin en büyük ayı piyasasında kripto para kredileri sermaye sağlamaya devam ediyor ve bu konuda önde gelen şirketlerden birisi, piyasa çıktıktan sonra ilk altı ay içerisinde tamı tamına 630 milyon dolar elde etmeyi başardı.

2018 yılının Temmuz ayında piyasaya çıkan Celsius Network, 4 Şubat tarihinde açıkladığı bir duyuru ile istatistiksel verilerini yayınladı. Uygulama 40.000’in üzerinde indirmeye sahip ve %7.1’lik azami çıkar ile, 50 milyon dolarlık koin yatırma işlemi gerçekleşmiş. Firma CEO’su Alex Mashinsky konu hakkında yaptığı açıklamada 2018 yılında yaşadıkları en şaşırtıcı trendlerden birisinin, BTC ve ETH değerlerinin yarısını kaybederken, insanların ellerinde tuttukları kripto paraları nakde çevirmemeleri olduğunu vurguladı.

CEO 2018 yılında yaptıkları kredi işlemlerinde tek bir kripto para birimi veya dolar bile kaybetmediklerini ve kripto para yatırma işlemlerinin, kripto para çekme işlemlerinden çok daha yüksek olduğunu vurguladı. Sadece kredi hizmeti değil, bunun yanında aynı geleneksel bankalar gibi yatırılan miktara göre kripto para faizi d veren firma, yaşanan ayı piyasasının genel olarak kripto para kredi firmalarını etkilemediğinin de kanlı canlı kanıtı konumunda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment