Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Piyasası Artışta: XRP, EOS ve Stellar Yükseliyor

Kripto para piyasası her ne kadar bir süredir düşüş halinde olsa da dün küçük çaplı bir artış yaşadı. Coinmarketcap gibi kaynaklara bakıldığında piyasadaki pek çok koinin yeşile büründüğünü görmek mümkün.

Piyasadaki artıştan en çok nasibi alan koinlerin ise XRP, EOS ve Stellar (XLM) olduğu söylenebilir.

EOS

EOS kripto para piyasasındaki artıştan nasibini aldı ve yüzde 26.19 oranında artış yaşadı. An itibariyle 2.42 dolar gibi bir fiyata sahip olan EOS’un piyasa değeri 2.23 milyar dolar düzeyinde.

EOS, fiyatında yaşanan bu artış sayesinde en büyük dördüncü kripto para haline geldi. EOS’un bu ayın başındaki fiyatı 3.03 dolar seviyesindeydi ancak ilk haftanın sonuna gelindiğinde bu fiyat 1.56 dolar seviyesine kadar geriledi.

XRP

Geçtiğimiz son 24 saat içerisinde yüzde 16.51 oranında artış yaşayan XRP, en büyük ikinci kripto para durumunda. An itibariyle 0.33 dolar gibi bir fiyata sahip olan XRP’nin piyasa değeri ise 13.7 milyar dolar düzeyinde.

XRP fiyatı geçtiğimiz ayın sonlarında 0.4 dolar seviyesine kadar ulaştı ancak kripto para piyasasında yaşanan düşüş sonucunda bu fiyat 0.28 dolar seviyesine kadar gerildi.

Stellar (XLM)

Kripto para piyasasındaki artıştan oldukça olumlu şekilde etkilenen bir diğer koin ise XLM. An itibariyle 0.10 dolar gibi bir fiyata sahip olan XLM’nin piyasa değeri 2.1 milyar dolar düzeyinde.

Geçtiğimiz 24 saat içerisinde yüzde 13,83 oranında artış yaşayan XLM, EOS’un hemen ardından kripto para piyasasının en büyük beşinci koini durumunda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment