Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Piyasası Yeşillenirken, Top 10 İçerisinde Yeni Değişiklikler Yaşanabilir!

Kripto para piyasası neredeyse bir hafta süren aralıksız düşüş ve kızıl bir görüntü sonrası, yeniden fiyat artışları ile dolu bir hale geldi. Ocak ayına 4.000 dolar altından giren ve yer yer 3.300 dolara kadar iniş yapan Bitcoin, basın saatine göre 3.420 dolardan el değiştirmekte ve son 24 saatte %0.24’lük bir büyüme yaşadı.

Top 10 içerisindeki bütün kripto para birimleri yeşil bir görüntü çizmekte ve elde edilen yükselişler nispeten %5’in altında kalıyor. Toplam piyasa hacmine göre en büyük ikinci kripto para birimi olan XRP, %0.77’lik yükseliş ile 12 milyar doların çok az üzerinde yer alırken, Ethereum ise 11 milyar dolarlık toplam piyasa hacmi ve %2.09’luk yükselişi ile önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi planlanan Constantinople hard forkunu beklemeye başladı.

27 Şubat tarihinde yapılması planlanan hard fork’un, Ethereum’un fiyatına etki edebileceği düşünülmekte ve tarihe yaklaşmamıza rağmen Ethereum’un fiyatlanmaması ilginç gözüküyor. Bunun yanı sıra top 10’a sürpriz bir giriş yapan dünyanın en büyük kripto para borsasının ürettiği kripto para Binance Coin, %20’leri gördüğü yükselişten sonra basın saatine göre %0.37’lik bir yükselişe sahip ve her an 11. sıraya gerileyebilir.

Kasım ayında yaşanan hard fork ve ağ bölünmesi ile Bitcoin Cash‘ten ayrılan Bitcoin SV, an itibariyle %8.69’luk bir artışa sahip ve Binance Coin ile arasında sadece 300 milyon dolar civarında bir toplam piyasa hacmi farkı kaldı. Bitcoin SV’nin elde ettiği yükselişi sürdürmesi, Binance Coin’in tekrardan top 10 dışına çıkmasına neden olabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment