Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Piyasasında Bir Gizem Daha: Kayıp Bitcoin Milyoneri Ölü Bulundu!

Yaklaşık bir haftadır haber alınmayan Bitcoin (BTC) milyoneri ve ONFO coin projesinin kurucu ortağı John Forsyth ölü bulundu.

Forbes tarafından 2020 yılında “Bitcoin milyoneri” olarak nitelendirilen erken dönem BTC yatırımcısı ve ONFO’nun kurucu ortağı John Forsyth Arkansas’taki Ozark Gölü’nde şüpheli bir şekilde ölü bulundu.

Yaklaşık 1 haftadır haber alınamayan John Forsyth, son olarak çalıştığı acil servis kliniğinden çıkarken görülmüştü. Forsyth 21 Mayıs‘ta Missouri, Cassville’deki Mercy Hastanesi’ndeki vardiyasına gitmedi ve hiç kimse ona ulaşamadı. Bu şüpheli durumun ardından harekete geçen ailesi Forsyth adına kayıp ilanı verdi.

Arabası bulunduktan 2 gün sonra bedenine ulaşıldı

Yerel polisin araştırmaları üzerine 1 hafta sonra yani 28 Mayıs tarihinde Forsyth’in arabasına ulaşıldı. Arabanın içerisinde şahsa ait cüzdan, telefon ve iş çantası gibi eşyalar bulundu. Ancak John Forsyth’in bedeni arabası bulunduktan 2 gün sonra en son görüldüğü yerin yaklaşık bir saat güneyinde bariz bir kurşun yarası almış halde bulundu.

Yerel polis tarafından yapılan ilk raporlamada cinayetin bir faktör olarak görülmediği ancak araştırmaların devam ettiği belirtildi. Öte yandan Daily Beast‘e konuşan John’un kardeşi Richard Forsyth, abisinin cinayete kurban gittiğini öne sürdü. Kardeşi, abisinin cep telefonunun arabanın içinde bulunduğunu ve bunun şüpheli bir durum olduğunu ifade etti. Kardeşinin iddiasına göre Forsyth, telefonunu daima yanında taşıyan biriydi ve bu alışılmadık bir davranıştı.

İki kardeş Onfo projesini 2020 yılında hayata geçirmişti. 2021 yılına kadar aktif olarak tanıtımlar yapan ve piyasaya yer alan proje o günlerin ardından piyasadan kayboldu.

Geçtiğimiz nisan ayında benzer bir şüpheli ölüm haberi de Cash App’in kurucusu Bob Lee‘den gelmişti. Lee, bariz bıçak darbeleri almış halde ölü bulunmuş ve polis olası bir cinayet için soruşturmanın başlatıldığını belirtmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!