Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Piyasasında Yeni Bir Oyuncu Var: GSR Capital

GSR Capital, kurumsal yatırımcıların kripto paralara yatırım yapmasını sağlayan yeni ürünler geliştirmek için Birleşik Krallık’tan onay aldı.

GSR Capital, Birleşik Krallık’taki Finansal Yürütme Kurumu’ndan (FCA) aldığı onay sayesinde özel şirketlerin, aile ofislerinin ve daha farklı kurumların kripto paralara yatırım yapmasını sağlayacak ürünler geliştirebilecek.

Goldman Sachs’in eski yöneticileri tarafından kurulan GSR, halihazırda Binance, Coinbase, FTX gibi kripto para şirketleriyle çalışıyor, bunlara piyasa yapıcı olarak likidite sağlıyordu.

GSR Captal, normalde geleneksel piyasalara yatırım yapan ama kripto para piyasasına temkinli yaklaşan yatırıcımlara, kripto para piyasasına güvenli bir şekilde adım atma imkanı sunmayı planlıyor.

GSR’nin CEO’su Jakob Palmstierna’ya göre bu gelişme, kurumsal şirketlerin kripto para piyasasına daha kolay bir şekilde adım atmasını sağlayacak. Palmstierna, konuyla ilgili açıklamalarında şunları söyledi:

“Yatırımcılar, çaresiz bir şekilde nereden gelir elde edebileceklerini arıyorlar. Biz, sektörde eşi olmayan ve yatırımcıların (kripto para) sektörüne girmesini sağlayacak yeni bir şey kurduğumuzu düşünüyoruz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!