Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Piyasasındaki Düşüş, Değişimi Beraberinde Getirdi: Tron Sekizinci Sıraya Yükseldi!

Kripto para piyasası dalgalı bir görüntü çizmeye devam ediyor  ve 2019 yılının ilk ayının son haftası, oldukça kötü bir başlangıç ile başladı.

Lider kripto para birimi Bitcoin‘in 3.500 dolar altına, bazı borsalarda 3.300 dolar altına kadar gerilediği 28 Ocak tarihinde bir çok diğer kripto para birimi de sert düşüşler yaşadı ve top 10 içerisinde değişimler görüldü. Basın saatine göre top 10 içerisinde en çok zarar eden kripto para birimi %10.36 ile Bitcoin SV gibi gözükürken, tek yeşil görünüm çizen ise stabil koin Tether konumunda.

 

2018 yılının son ayından beri yükseliş gösteren Tron ise, düşüşü fırsat bilerek geçtiğimiz haftalarda çok kısa süreli bulunduğu piyasa hacmine göre en büyük sekizinci kripto para birimliği koltuğuna yeniden geçti. Gün içerisinde kısa bir süreliğine yedinci sıraya bile yükselen Tron, bu konumda daha fazla durmadı ve sekizinci sıraya geriledi ancak yine de bir ay önce top 10 içerisinde bile olmayan bir kripto para biriminin sekizinci sıraya yükselmesi, gene iyi bir haber olarak yorumlanabilir.

Bitcoin SV’den sonra en çok zarar eden kripto para birimi ise, Tron’a koltuğunu bırakan Stellar oldu. Son günlerde en büyük rakibi XRP’nin gölgesinde kalan Stellar, uzun bir süredir yeni bir gelişme yapmadı ve projenin arkasındaki geliştirici Jed McCaleb’in 2019 yılına girmeden önce neden olduğu skandal, Stellar yatırımcısının umudunu kırmış olabilir.

Bunun yanı sıra ciddi bir yükseliş elde eden Holo da yaşanan bu durgunluktan payına düşeni almış ve ciddi bir ivme yakaladıktan sonra %0.70’lik yükseliş ile durulmuşa benziyor. Pundi X ise hala %18.26’lık yükselişe sahip.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment