Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Beklenen BitTorrent Token Satışını Başlattı ve Fiyatları Açıkladı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance, uzun süreden sonra ilk defa Binance Launchpad isimli ICO platformunu kullanacağını ve Tron kripto para biriminin BitTorrent projesinin token satışlarının bu platform aracılığıyla yapılacağını duyurmuştu. Launchpad isimli platform ilk olarak 2017 yılında piyasaya sürülmüş ve toplamda sadece BREAD ve GIFTO isimli iki projenin satışı yapılmıştı. İki projenin tokenlerinin de saniyeler içerisinde tükenmesi, Binance’nin ne kadar etkili olabileceğinin kanıtı.

Tron tarafından satın alınan BitTorrent platformu da, Launchpad platformu ile ciddi bir token satışı elde edebilir ve Tron’un son zamanlarda yaşadığı yükselişin en büyük sebebi de bu yeni proje olarak görülmekte.


Binance bugün yaptığı bir açıklama ile birçok kullanıcının merak ettiği token satış bedellerini ve token satış tarihini sonunda paylaştı. Yapılan açıklamaya göre BTT eş zamanlı olarak hem BNB hem de TRX kullanıcıları için satışa sunulacak.

Binance tarafından belirlenen fiyata göre 1 BTT, 0.00001824 BNB’ye (BNB fiyatı 6.58 dolar olarak alınacak), ve 0.00447261 TRX’e (TRX fiyatı 0.02683 dolar olarak alınacak) eşit olacak ve satış 28 Ocak 2018 tarihinde, Türkiye saati ile 18:00 itibariyle resmen başlatıldı.

Bunun yanı sıra ABD, Afganistan, Beyaz Rusya, İran, ırak, Libya, Kuzey Kore, Suriye, Venezuela ve Zimbabve gibi ülkelerdeki vatandaşlar bu token satışlarına katılamayacaklar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment