Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Platformu Enclave Markets Gizlilik Odaklı Spot Borsasını Hayata Geçirdi

ABD merkezli kripto para hizmet sağlayıcısı Enclave Markets, dünyanın ilk tamamen şifrelenmiş bir altyapıya sahip spot borsasını hayata geçirdi.

Enclave Market çarşamba günü yaptığı açıklamada kurumsal yatırımcıların talebi üzerine türünün ilk örneği olan tümüyle şifreli ve gizlilik odaklı Enclave Spot’un başlatıldığını beyan etti. Kullanıcılarına spot piyasalarda kripto para alım satımı imkanı sağlayacak bu yeni platform müşteri verilerinin güvenliğine odaklanıyor. Platform Blockdaemon, Ava Labs, Republic Crypto gibi kripto para şirketleri tarafından destekleniyor.

Geleneksel bir borsa gibi, Enclave Spot da yatırımcıların 7/24 anında kripto para alıp satmasına olanak tanırken diğerlerinden farklı olarak tamamen şifrelenmiş ve güvenlik odaklı kod tabanıyla kullanıcı verilerini üçüncü şahıslardan koruyor.

Enclave CEO’su David Wells konu hakkında yaptığı açıklamasında platformun altyapısına dair dikkat çeken ifadelerde bulundu:

Spot ticaret, tüm finansal ekosistemde popüler bir ticaret şeklidir, bu nedenle Enclave Spot’un piyasaya sürülmesi Enclave Markets’ın evrimindeki bir sonraki net adımı temsil ediyor.

Enclave hizmetleri şimdilik sadece ABD vatandaşlarına veya ABD’de ikamet eden kullanıcılara sunulmaktadır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!