Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Platformu Geri Ödemeler İçin Gaza Bastı: 5 Bin Ethereum Transferi!

İflas eden ve alacaklılarına geri ödeme yapabilmek için altcoin satan kripto kredi platformu Celsius Network (CEL), işlemlerine devam ediyor. 

Geçtiğimiz yıl iflas korunma başvurusunda bulunan ve mahkemeden geri ödeme için onay alarak iflastan kurtulan Celsius, altcoin işlemlerini sürdürüyor. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre son olarak 30 Kasım günü harekete geçen şirket, FalconX’e 10 milyon dolar değerindeki 5.600 Ethereum (ETH) gönderdi.

Celsius daha önce de FalconX’e milyonlarca dolar değerinde ETH göndermiş ve ardından FalconX bu varlıkları kripto para borsalarına transfer ederek Celsius adına satmıştı. Bu noktada 30 Kasım günü gerçekleşen işlemin devamında da FalconX’in söz konusu Ethereum varlıklarını Celsius adına satacağı düşünülüyor.

Celsius yine 30 Kasım günü daha erken saatlerde benzer bir transfere imza atarak, 19,5 milyon dolar değerindeki 9.600 ETH’yi kripto para borsaları Coinbase ve OKX’e aktarmıştı.

Financial Times’a göre Celsius geçtiğimiz temmuz ayında iflas başvurusunda bulunduğunda, yaklaşık 5,5 milyar dolar borcu varken o esnada 4,3 milyar dolar civarında bir varlığa sahipti. Celsius’un müşterilerine geri ödemesi gereken yaklaşık 1,2 milyar dolar borcu var ve şirket kısa sürede on milyonlarca dolar değerinde altcoin satışı gerçekleştirdi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,1 değer kaybeden şirketin yerel token’ı CEL, yazım esnasında 0,246 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!