Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Şirketi Duyuru Sonrası Atağa Geçti, Coinbase’e Yüklü Ethereum Yatırdı!

İflas eden kripto para kredi şirketi Celsius Network, alacaklılarına geri ödeme yapabilmek için borsalara Ethereum (ETH) göndermeye devam ediyor. 

Kısa süre önce alacaklıların paylarını dağıtabilmek için stake ettiği Ethereum’ları geri çekeceğini duyuran Celsius, Coinbase’e milyonlarca dolarlık ETH gönderdi.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre Celsius’a ait bir cüzdan 5 Ocak günü erken saatlerde harekete geçerek 22,4 milyon dolar değerinde 10 bin ETH’yi ABD merkezli kripto para borsası Coinbase’e transfer etti.

Celsius 13 Kasım tarihinden bu yana staking cüzndanlarından 413 milyon dolar değerinde 184 bin ETH çekerek bu varlıkların hepsini Coinbase, FalconX ve OKX’e gönderdi.

Halihazırda Celsius’ın 2 farklı staking cüzdanında 1,42 milyar dolar değerinde 634 bin ETH bulunuyor. Celsius Network, geçen yıl kripto para piyasasında yaşanan olayların ardından bir likidite kriziyle karşılaşıp, para çekme işlemlerini durdurmuş ve Temmuz 2022’de iflas başvurusunda bulunmuştu.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,5 yükseliş sergileyen Ethereum, yazım esnasında 2.258 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!