Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Sizi Her Halükarda Zengin Etti, Siz Farkında Değilsiniz

“Altkoin hesaplarınız” git gide ağırlaşırken ve günlerce portfolyolarınızı çek etmezken..Vadeniz tasfiye edildiğinde ve ICO eterinizi aldığınızda ve sessiz kaldığınızda…Regulatörler retoriği harekete geçirirken ve FUD piyasadaki tek kısaltmayken… Bütün bunlar karşınızdayken, moralinizin bozulması kaçınılmazdır ve kripto paranin zaten sizi zenginleştirdiği  gerçeğini unutun gitsin.

Şimdi Aşağıda Yazılanları Bir Düşünün

Kripto sağ elle verirken ve  sol elle  götüren, zalim bir metres olabiliyor. Elinizdeki Blockfolyonuzla bir anda sizi bir hız treninin en tepesine çıkarıp yüreğinizi ağızınıza getiriyor, diğer taraftan bütün kazancınızı batırarak umutlarınızı yok edip sizi diplerin de dibine sokuyor.

Bu dip noktada kendini umutsuz hissetmek kolaydır. Olmayacak vaatlerle kandırıldınız, eşiniz ve arkadaşlarınızın alaycı sözleriyse hala kulaklarınızda çınlıyor. En dipteyken bile HODL ları satmadan direnmenizin gerekmesi size Bitconnect’ten kaçınmanız gerektiği hissi veriyordu.  Satın aldığınız ICO’nun plan tasarısının 51 sayfasının hepsini de üşenmeden okuyordunuz, peki elinize ne  geçti?  Koskoca bir hiç! Belki de sadece fakir kalmak istiyordunuz . Ya da belki kripto zengin olmanın ne anlama geldiğini yanlış anladınız.

Kripto Para Piyasası Dünyanın En Zorlu Okuludur

Size 2FA’yı kim öğretti?

Tabiki Kripto.

Size, Avusturya Ekonomi Okulu  ve 100 kerede tersine çevrilmiş bir H & S belirleme yeteneği hakkında temel bir anlayış kazandıran kim?

Tabiki Kripto.

Facebook’un sızmaya başlamasından uzun zaman önce mahremiyetinize değer vermeyi kim öğretti ve kim World of Warcraft bağımlılığınızı bilgisiz bir özlem için değiştirmenize yardımcı oldu?

Anaokulundan beri deneyimlemediğinizi öğrenmek için tutkuyu kim yaptı? Bu yaşamdaki güvenebileceğiniz tek kişinin kendiniz olduğunu ve sadece verilerinizi, eğitiminizi ve mesleklerinizi kontrol ederek kaderinizi kontrol edebildiğinizi size kim öğretti?

Evet,  hepsini kripto yaptı.

Aşağıdaki grafiği görüyor musunuz? Bu bitcoin değil. Bu sizin bitcoin beyniniz.

100x kazançlar için gelin, ezoterik bilgi için kalın

2013’te Kriptoyu ilk keşfettiğiniz ana,  en başa döndüğünüzü düşünün. Şimdi, önceki kriptoyu ve bugün var olan versiyonu düşünün. Oranlar iki farklı insan gibiler. Eğer kripto sizi büyülemiş olsaydı, alemine sürüklenen o kadar çok insanın yaptığı gibi, bugün siz daha akıllı ve her şeyi sorgulamaya daha yatkın olurdunuz. Bir otodidakt niyet ki, hayatın parmaklarınızın arasından sızıp gitmesindense, onu tam ucundan tutup yakalamak…

Elbette, yol boyunca takaslar olmak zorunda. Belki de hep davet edildiği partilere bitcoin getiren o adama dönüştün. Ya da şimdi tüm sosyal biyografisinde “kripto tüccarı” olan kız. Eski arkadaşlarınızla daha az ortak olduğunu görebiliyorsunuz ve bir çift tequilas Asicboost’un yılgınlığı ve neden Bram Cohen’in büyük olasılıkla Satoshi hakkında söylentilere başlamaya eğilimli olduklarından sonra. Bitcoin, sizi daha iyi bir insan  garanti etmez. Fakat sizi daha akıllı ve daha özgüvenli bir hale getireceği kesin.

Tüm Zenginler Sıfırlar İle Ölçülemez

Gerçek şu ki, kripto sizi hayata döndürürdü ve artık yarınlarınıza daha hızlı ulaşabilirsiniz . Finansal olarak zorunlu değil, ama diğer her açıdan, dünyanın size verebileceği her şeyden daha iyi bir donanıma sahip oldunuz. Ve dünyada bunu değiştirebilecek % 51’lik bir saldırı ya da değişim kılıcı yok. Kuantum bilgisayarlar her özel anahtarı açabilir ve bu lanet olası kripto para birimi devrimini bir anda yıkabilir ve dijital olarak daha fakir, ama daha paha biçilmez bir şekilde zengin olursunuz.

Mesele öyle bir noktaya varıyor ki bitcoin’in öldürücü özelliği blockchain ya da ademi merkeziyet değil bu bir gerçek. Elbette, beyinler tek başına faturaları ödemez, ancak bu alana girdiğinizde edindiğiniz ve kaldığınız her gün elde etmeye devam edeceğiniz beceriler, size her 10 kattan daha fazla yarar sağlayacaktır.

Kripto para sizi her halükarda zengin etti, siz farkında değilsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Hakan
    Posted 27 Mart 2018 - 00:33 00:33

    harika bir yazı

Leave a comment