Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Topluluğundan TradingView’a Sert Tepki!

Türkiye’deki kripto para kullanıcıları geçtiğimiz son birkaç saat içerisinde TradingView’e epey sert bir tepki göstermeye başladılar.

An itibarıyla sosyal medyadaki kripto para takipçilerinin önemli bir kısmı TradingView’a karşı bir farkındalık yaratmaya çalışıyor.

Olay Ne?

Bugün her şey Kıvanç Özbilgiç’in öğleden sonra paylaştığı bir gönderiyle başladı.

Özbilgiç’in açıklamalarına göre TradingView, kendisinin platform üzerinden paylaştığı tüm indikatörleri kaldırma kararı aldı. Bu kararın sebebi ise Özbilgiç’in bu indikatörlerin altına kendi Twitter adresini bırakmasıydı.

Bununla Kalmadı

TradingView tarafından alınan bu karar zaten kısa süre içerisinde büyük tepki görmüştü. Ancak olay burada kalmadı.

Sosyal medyada hızla yayılan bu durum kısa sürede TradingView sosyal medya ekibinin de dikkatini çekti ve ekip, Özbilgiç’in bu duruma bir yanıt verdi.

TradingView ekibi tarafından verilen bu yanıt sosyal medyadaki tepkilerin iyice büyümesine yol açtı. TradingView ekibinin bu duruma ek olarak verdiği yanıt ise şu oldu:

Bu mesajınızı gördüğümüze ne kadar üzüldüğümüzü göstermeye çalışıyorduk…

Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

TradingView tarafından yapılan bu açıklamalar Türkiye’deki kripto para takipçileri tarafından ağır bir şekilde eleştiriliyor.

Şu anda özellikle Twitter’daki pek çok kripto para yorumcusu TradingView tarafından yapılan bu açıklamalara karşı bir hareket başlatmış durumda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment