Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Trader’ı 10 Bin Doları Sekiz Ayda 1 Milyon Dolar Yaptı

Sosyal medyadaki en popüler kripto para traderlarından biri olan Waro, BTC fiyatında bugün yaşanan artış sayesinde milyoner oldu. Mart 2020’de görece küçük bir sermayeyle yatırım yapmaya başlayan ünlü trader, aradan geçen sekiz ay içerisinde yatırımını 1 milyon dolara kadar çıkarmayı başardı.

Bitcoin (BTC) fiyatının bugün 17 bin 800 dolar çıkmasıyla birlikte BTC yatırımcıları bir ay içerisinde yüzde 60 oranında kazanç elde etmiş oldular. Binance’in ünlü vadeli işlem trader’ı Waro, piyasada yaşanan bu hareketliliği fırsat bilerek yüz binlerce dolar gelir elde etmeyi başardı. Waro bugün paylaştığı tweet ile artık resmen bir milyoner olduğunu açıkladı.

Mart ayında 10 bin dolarla başladı

Bitcoin’in bugün neredeyse 18 bin dolara kadar çıkması ve piyasa değeri bakımından yeni bir rekora imza atması, yeni milyonerlerin doğmasını sağladı. Bunlardan biri, Mart 2020 tarihinde vadeli işlem yatırımı yapmaya başlayan Waro oldu.

Twitter’ın bu ünlü vadeli işlem trader’ı, mart ayında 10 bin – 12 bin dolar gibi, görece küçük çaplı bir sermayeyle vadeli işlem ticareti yapmaya başladı. Spot piyasaya kıyasla çok daha riskli olan vadeli işlem piyasası, bu yatırımcıyı daha fazla riske maruz bıraktığı gibi ona daha fazla oranda kazanç da sağladı.

bitcoin-btc-waro-trader
Waro, mart-nisan döneminde 10 bin dolar gibi bir sermayesi olduğunu söylüyor

1 milyon dolara kadar çıkardı

Waro’nun vadeli işlem yaparak yüzde kaç oranında kazanç sağladığı onun Binance Futures profili üstünden gözlemlenebiliyor. Güncel veriler, bu ünlü traderın yalnızca bugün içerisinde 160 bin dolardan fazla para kazandığını gösteriyor. Günlük kazancı yüzde 17 olan yatırımcının aylık kazanç oranı ise yüzde 116.

waro-leaderboard-bitcoin-binance
Waro’nun Binance Futures’ın “Lider Tablosu”ndaki profili

Waro, vadeli işlem piyasasında yaptığı bu işlemler sayesinde 10 bin dolarlık sermayesini katladıkça katlamayı başardı. Bu serüvene bundan yalnızca sekiz ay önce başlayan Waro, bugün akşam 8 sularında paylaştığı tweet ile artık resmen bir milyoner olduğunu duyurdu. Waro’nun takipçileri onun sekiz ay içerisinde bu kadar büyük bir başarıya imza atmış olmasını takdir ettiler.

waro-milyoner-bitcoin
Waro, bugün itibarıyla resmen bir milyoner olduğunu duyurdu.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!