Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin (BTC) Dünyasına Yıldız Transfer: Arya Stark Resmen BTC Aldı

Game of Thrones dizisindeki Arya Stark karakteri  ile bütün dünyada adından söz ettiren genç yıldız Maisie Williams, 17 Kasım sabahında Bitcoin (BTC) hakkında ilgi çeken bir soru sormuştu. Williams’ın Bitcoin alıp almama odaklı sorusu, Elon Musk, Mike Novogratz ve Barry Silbert gibi ünlü isimlerin de ilgisini çekti. Williams’ın sorduğu soruya %53,4 oranında “hayır, Bitcoin almamalısın” cevabı verilse de ünlü yıldız resmen BTC aldığını duyurdu.

Bitcoin anketinde olumsuz cevaplar çoğunlukta 

Ünlü yıldızın Twitter üzerinde “Bitcoin’den uzun pozisyon alayım mı?” sorusu, kısa sürede 902.304 kullanıcının oyu ile sonuçlandı. Oyların %53,4’ü hayır cevabına yüklenirken geri kalan %46,6 ise Bitcoin’den uzun pozisyon almasını yani BTC satın almasını onayladı.

Williams, Bitcoin almamasına yönelik oyların çoğunluğuna rağmen “yine de” biraz Bitcoin aldığını duyurdu.  Tabii ki bunun üzerine kripto para sektörü ilgili tweet’i adeta cevap yağmuruna tuttu. Lider kripto para birimi Bitcoin’in fiyatı kısa süre önce 17.800 dolar seviyelerini görse de bunun devamında 17.500 dolara kadar düzeltme yaşadı.

Bitcoin gündemin kalbine yerleşti 

Maisie’nin tam olarak kaç dolardan BTC aldığı bilinmese de fiyatın yakın vadede 20.000 doları görmesi birçok analistin düşüncesine göre oldukça muhtemel. Game of Thrones yıldızı tabii ki verdiği bu karar ile 2017 yılındaki gibi tepeden BTC almış da olabilir.

Ünlü fon yöneticisi ve Bitcoin yatırımcısı Mike Novogratz ise daha önceki tweet’e yanıt olarak BTC’nin 65.000 dolara kadar çıkacağını vurgulamıştı. Bitcoin şu an bu fiyat artışı ile kesinlikle bütün dikkati üzerine çekmeyi başardı. Son 4 saat içerisinde ABD’deki Twitter trendlerinde lider kripto para biriminin 1 numaralı sırayı kaptığı da bunun en büyük kanıtı. Tabii ki bunda Williams veya Elon Musk gibi isimlerin BTC yorumları da etkili oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!