Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Novogratz’tan Maisie Williams’a Cevap: Bitcoin 65 Bin Dolar Olacak

Game of Thrones oyuncusu Maisie Williams tarafından atılan Bitcoin tweeti gündeme bomba gibi düştü. Tweeti yanıtlayanlar arasında Mike Novogratz da vardı. Ünlü yatırımcı, BTC fiyatının 65 bin dolara dayanabileceğini; Willams’ın yatırımda tereddüt etmemesi gerektiğini söyledi.

Game of Thrones dizisindeki Arya rolü ile tanınan oyuncu Maisie Williams, Twitter hesabından “Bitcoin’den uzun pozisyon alayım mı?” diye sorarak bir anket gerçekleştirdi. Şu ana kadar 860 binden fazla oy kullanılan ankete cevap verenlerden biri de ünlü hedge fonu yöneticisi Mike Novogratz’dı.

“Çok fazla yeni alıcı ve çok az arz var, o yüzden alın”

Ünlü yatırımcı Mike Novogratz, Willams’ın sorusuna iki tweet ile yanıt verdi. Bu tweetlerden ilkinde yalnızca “tabii ki” yazıyordu. Eski hedge fonu yöneticisi diğer tweetinde ise bunun sebebini açıkladı. Novogratz geçtiğimiz gece kendisinin de 15 bin 800 dolardan daha fazla Bitcoin aldığını ve BTC fiyatının 20 bin dolar, hatta ardından 65 bin dolara çıkacağını söyledi.

Novogratz ağ etkisinin devreye girdiğini belirterek, fiyat artışının hızlanacağına işaret etti. Bitcoin satın alan tonlarca yeni insan olduğunu söyleyen Novogratz, buna karşılık sınırlı ve az sayıda arzın olduğunu da ekledi. Son olarak ünlü oyuncunun sorusuna “Yani EVET, satın alın” diyerek cevap verdi.

Elon Mask ve Barry Silbert da cevapladı

Tesla CEO’su Elon Musk, ankete eğlenceli bir şekilde cevap vermeyi seçti. Musk, Netflix platformunda yayınlanan ünlü dizi The Witcher’ın jenerik müziğine referans vererek “Toss a bitcoin to ur Witcher” şeklinde yanıtladı.

Anketi yanıtlayanlardan bir diğeri ise kripto para dünyasının tanınan isimlerinden Barry Silbert’tı. Silbert Willams’a, kurusucu ve CEO’su olduğu Dijital Curency Group’a bağlı olan Grayscale Investments’ı önerdi. Ankette son durumda “al” diyenler geride olsa da, sonuçların neredeyse başa baş olması dahi kripto para sektörü için bir zafer olarak düşünülüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!