Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Paralar Sonunda PUBG’ye de Geldi!

İlk olarak Fortnite‘ın kripto paralarla ilgili bir adım atmasından sonra popüler oyunlardan birisi ve Fortnite’ın en büyük rakibi PUBG de bir blockchain startup firması olan Refereum ile imzaladığı ortaklık sonrası kripto paraları resmen platformuna getirdi.

Şirket yeni ortaklığı sayesinde popüler multiplayer oyununun takipçilerine kripto para olarak ödül kazanma şansı sunacak. Oyuncuların yapması gereken tek şey ise oyun içerisindeki çeşitli görevleri yapıp başarılar elde etmek. Oyuncuların kazanacağı kripto para birimi ise Refereum’un hizmet token’i RFR olacak. Görevlerin ise çoğu oyuncu tarafından yapılacak kolay görevler olduğu vurgulandı.

Görevlere örnek vermek gerekirse bunların arasında bir hesaba giriş yapmak, sosyal medyada bir gönderi paylaşmak ve PUBG oyununun içerisinde iyi performans sergilemek gibi birkaç madde sıralamak mümkün.

Yaklaşık 30 milyon oyuncuya sahip PUBG’nin Ethereum tabanlı bir token olan RFR ödülü dağıtması en azından şimdilik Ethereum blockchain ağını hareketlendirecektir. Bunun yanı sıra RFR kazanmak isteyen kullanıcıların ilk olarak bir Ethereum cüzdanı açması gerekmekte.

Firma detayların yakın zamanda açıklanacağını da duyurdu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment