Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Paralarda ‘Güvenli Yatırım’ Sorularının Cevabı “ALL IN BLOCKCHAIN” Konferansında Verilecek

Kripto para ve farklı dijital uygulamalarla birlikte hayatımıza giren Blockchain teknolojisine ve son dönemin gözde yatırım araçlarından biri haline gelen kripto paralara dair tüm ayrıntıların aktarılacağı ALL IN BLOCKCHAIN etkinliği, 18 Haziran 2021 tarihinde sanal ortamda düzenleniyor.

Her geçen gün büyüyen Blockchain ve kripto para ekosistemi teknoloji, alt yapı ve finans gücü, her kesimden insanın ilgisini çekiyor.  Yatırımlarını bu alanda değerlendirmek isteyenler ise doğru bilgiye ve güvenilir kurumlara ulaşma konusunda zorluk yaşıyor. Blockchain ve kripto para ekosistemine dair tüm soru işaretlerini gidermek amacıyla oluşturulan ve ücretsiz olarak herkesin takip edebileceği ALL IN BLOCKCHAIN etkinliğinde son günlerin en çok konuşulan konusu Kripto para platformlarının güvenliği başta olmak üzere birçok güncel konu masaya yatırılacak.

 “Tamamen güvenli bir platform”

KingKong Kurucu Ortağı Hakkı Pehlivan, Blockchain ve kripto paraların yeni bir alan olduğunu belirterek “Blockchain kendi dinamikleri olan ve her sektöre çözüm vadeden yeni bir teknoloji. Ülke olarak teknoloji devrimini kaçırdık; ancak Blockchain trenini yakalamamız lazım.  Gelecekte her şey dijital olacak. Ancak bu geleceğe ilerlerken kalifiye eleman ihtiyacı da artacak. Dünyada 10 bine yakın Blockchain projesi bulunuyor. Biz de kendi projelerimizi yazalım, uygulama alanlarımızı genişletelim istiyoruz. Maalesef ülkemizde henüz bu konuda bilgi eksikliği var. ALL IN BLOCKCHAIN etkinliğinde uzmanları bir araya getirelim, kurumsal, bireysel yatırımcılara yol gösterelim istedik. Bu konferansa bir eğitim programı diyebiliriz. En tecrübeliden ilk başlayana kadar herkes bilgi alabilecek. Amacımız bilgi aktarmak, eğitim vermek.” dedi.

Pehlivan, “Kripto para yatırımlarında yakın zamanda yaşanan olumsuzluklar, yeni yatırımcıları da tereddüte düşürdü. Oysa Blockchain tamamen güvenli bir teknoloji. Önemli olan bu alanda bazı temel bilgilere sahip olabilmek. Biz her zaman ‘varlığınızı kendiniz saklayın, kimseye emanet etmeyin’ diyoruz. Bu konferansın amacı da bu alanda yatırım yapmak isteyen herkes bilinçlensin ve bir daha yaşanmasın. Güvenli saklama, algoritma okuma, temel analiz yöntemleri gibi birçok konuda uzmanlar bilgi aktarımında bulunurken, yatırımcıların kafalarındaki sorular da cevap bulacaktır ” dedi. 

Konusunda uzman 40’tan fazla konuşmacı katılıyor

İnteraktif bir deneyimle gerçekleşecek etkinliğin sunumunu deneyimli isimler Habertürk TV Teknoloji Editörü ve Sunucu Cem Sünbül ile Gazeteci/Teknoloji Yazarı Dinçer Karaca’nın üstlendiği ALL IN BLOCKCHAIN’in iki ayrı sanal salonda eş zamanlı olarak birbirine paralel devam edecek oturumlarında yer alacak AVA Labs Kurucusu ve CEO’su Emin Gün Sirer, Gazeteci-Yazar Cüneyt Başaran,  Gazeteci Yazar Erkan Öz, TÜBİTAK BİLGEM Blockchain Araştırma Laboratuvarı Direktörü Taner Dursun, BBSmartBot CEO’su Tarık Eroğlu, De Montfort Üniversitesi Öğr. Görevlisi Mehmet Sabır Kiraz, TrueFeedBack Kurucu ve CEO’su Ali Osman Çıbıkdiken, Gazeteci Yazar Sefer Yüksel, Paratica Kurucu Ortağı Ali İhsan Hacıfazlıoğlu ve alanında uzman birçok konuşmacı, Blockchain teknolojisi ve kripto paralarla ilgili akıllardaki tüm soruları cevaplayacak. Katılımcılar sorularını konuşmacılara yöneltebilecek ve sponsor firmaların stantlarını ziyaret ederek, firma temsilcileriyle online görüşebilecek.

Oturumların gerçekleşeceği iki salonda, Bankacılık ve Finans Sektöründe Blockchain Uygulamaları ve Gelişmeleri, Kripto Paraların Günlük Hayatta Kullanım Alanları, Kripto Para Alım Satım İşlemleri ve Dikkat Edilmesi Gerekenler, Yenilikçi Yatırım Araçları, Küresel Finansta Bitcoin ve Blockchain Devrimi, Kripto Paralarda Temel Analiz Yöntemleri, NFT ve Doğrulanabilir Nitelik Karşılaştırması, Blokzincir Yönetiminde Zorluklar, Blockchain ve Kripto Para Alanında Global Gelişmeler, Akıllı Kontratların Hukuki Boyutu, Blockchain’i Kim, Neden Kullanmak İstesin?, Kripto Finansında Uzun Vadeli Değer Yakalama gibi en güncel konular ele alınacak ve katılımcılara detaylı bilgiler aktarılacak.

 ALL IN BLOCKCHAIN’e ücretsiz kaydolmak için:

 https://www.allinblockchainturkey.com/register

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!