Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitexen, Loca Fight Club’a Ana Sponsor Oldu

Bitexen Teknoloji, bu yıl 25. kez düzenlenecek olan Türkiye’nin en prestijli Kickboks galası Loca Fight Club Gala Gecesi’nin ana sponsoru oldu. 18 Haziran’da gerçekleşecek olan müsabakalat TSİ 21:00’de canlı olarak yayınlanacak.

Vizyoner atılımları, geliştirdiği inovatif teknolojilerle adından sıkça söz ettiren ve Türkiye’de FinTek sektöründe zirveyi hedefleyen Bitexen Teknoloji, bu yıl 25.si düzenlenecek olan Loca Fight Club Gecesi’nin ana sponsoru oldu. Son zamanlarda teknoloji iş birlikleri ile Türk sporuna değer katan Bitexen, bireysel spor dallarını da desteklemeye devam ediyor. Üç buçuk saat boyunca sürecek olan müsabakalar televizyon kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Dünya şampiyonlarının mücadele edeceği Gala Gecesi bu yıl ilk kez ülkemizin ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Bilindiği gibi Bitexen Teknoloji, daha önce Adana Demirspor ile 5+5 yıllık forma göğüs sponsorluğunu ve Boluspor ile 2021 – 2022 sezonunun tamamında forma sırt sponsorluğunu hayata geçirmişti. Bu anlaşmalara ek olarak, Sivasspor, Kayserispor, Giresunspor, Boluspor ve Adana Demirspor ile teknoloji iş birliklerine imza attı ve bu iş birlikleri kapsamında kulüplerin taraftarlarına özel fan token ve mobil uygulamalar geliştirdi.

Spor ve finansal teknoloji arasındaki köprüyü oluşturarak, sektörünün sınırlarını genişleten ve katma değer yaratan Bitexen Teknoloji A.Ş. CEO’su Yahya Tuğyan Erdem organizasyon hakkında görüşlerini bildirdi;

“Sektörümüzde ilklere imza atan bir FinTek şirketi olarak, ülkemizde gerçekleşecek böylesine prestijli bir organizasyonun ana sponsoru olmaktan mutluyuz. Bitexen, sporun her dalında yer almaya önem veriyor ve sektörümüzü tanıtmayı hedefliyor. Futbol, basketbol ve drift yarışları gibi birçok spor dalında hem sponsor olarak destek verdik hem de teknolojik iş birliklerine imza attık. Önümüzdeki süreçte sporseverlerle farklı organizasyonlar, iş birlikleri ve sponsorluklarla buluşmaya devam etmeyi hedefliyoruz.  Loca Fight Club sponsorluğumuz ile izleyicilere Kickboks şöleni yaşatacak gala gecesinde yer alıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!