Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Zhao: Ya Kripto Paraları Kabullenin Ya Geride Kalın

Binance‘in CEO’su Changpeng Zhao geçtiğimiz günlerde Güney Kore’de düzenlenen bir etkinliğe katıldı ve kripto paraların gelecekte çok daha yaygın bir şekilde kullanılacaklarını söyledi.

Kripto para sektöründe geçtiğimiz son birkaç gün içerinde birkaç olumlu gelişme yaşandı. Bunlardan birine örnek olarak Gemini ve Flexa arasında kurulan işbirliğini gösterebiliriz. Gemini bu işbirliğiyle birlikte müşterilerine Caribou Coffee, Barnes & Noble, Baskin Robbins, Bed Bath & Beyond gibi yerlerden alışveriş yapma imkanı tanıyabilir.

Sektörün en büyük borsalarından olan Binance’in CEO’su Changpeng Zhao geçtiğimiz günlerde Güney Kore’de onuncusu düzenlenen Asya Liderlik Konferansı’na katıldı. Zhao kripto para sektöründe yaşanan bu olumlu gelişmelerin ardından sektörle ilgili oldukça parlak açıklamalarda bulundu.

Kripto paraların ilerleyen yıllarda çok daha geniş kitleler tarafından kullanılacağını açıklayan Zhao, konu hakkında şu yorumu yapıyor:

“Eğer gelecekte geride kalmak istemiyorsanız sizin de kripto paraları kabullenmeniz gerekecek.”

Günümüzde kripto paraların göz ardı edilemeyeceğini, bu teknolojinin yakından incelenmesi gerektiğini söyleyen Zhao; kripto paralara aldırış etmeyen insanların yalnızca kendi kendilerini fakirleştiklerini düşünüyor.

Bunların yanı sıra kripto paraların geleneksel finans varlıkları gibi olmadıklarını, ne tam anlamıyla birer para birimi ne de birer menkul kıymet olduklarını söyleyen Zhao her bir kripto paranın kendi içinde özel olduğunu düşünüyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment