Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Paraların Dev Aktöründen Yeni Token Planı: Birçok Altcoin Desteklenecek!

Dev kripto para piyasa yapıcısı DWF Labs, stablecoin projesini duyurdu.

DWF Labs, sentetik teminatlandırılmış bir stablecoin tasarladığını duyurdu. Bu yeni stablecoin, farklı yıllık yüzde getirileri sunacak ve birçok varlık tarafından desteklenecek.

Desteklenen teminatlar arasında USDT, USDC, DAI, USDE, Bitcoin ve Ethereum gibi önde gelen kripto paralar yer alacak. Bunun yanı sıra, bazı mavi çip tokenlar ve diğer altcoinler de tokenın teminat listesine dahil olacak.

DWF Labs’in Yönetici Ortağı Andrei Grachev, bu gelişmeyi sosyal medya platformu X üzerinden duyurdu.

DWF Labs, 2023 yılında özellikle Layer 1 blockchain projeleri ve kripto altyapısı geliştiren şirketlere yaptığı yatırımlarla öne çıkan firmalardan biri oldu. The Block Pro’nun araştırmalarına göre firma, kripto endüstrisinde en aktif yatırımcılardan biri olarak dikkat çekti.

Ancak, firmanın önceki yatırımları, geleneksel risk sermayesi toplama turlarından çok tezgah üstü ticaret (OTC) işlemlerine benzemesi nedeniyle eleştirildi. Aynı zamanda piyasa yapıcılığı hizmetlerinin şeffaflığı konusunda da sınırlamalar olduğu aktarıldı.

The Block’un daha önceki haberlerinde, DWF Labs yöneticilerinin müşterileriyle token fiyatlarını yükseltmeye yönelik konuşmalar yaptığı iddiaları da gündeme gelmişti. Ayrıca, bazı müşteri yazışmalarında fiyatları yukarı çekmeye yardımcı olacak ifadeler kullanıldığı bildirildi.

DWF Labs’in stablecoin’ini piyasaya sürmesi durumunda, oldukça rekabetçi bir pazara adım atacağı belirtiliyor. The Block’un verilerine göre, 4 Eylül itibarıyla toplam stablecoin arzı 176,7 milyar dolara ulaşmış durumda ve bu arzın %70’inden fazlası Tether’in USDT tokenı tarafından domine ediliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!