Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

23 Milyar Dolarlık Altcoin’de Satış Baskısı Gelebilir: Fiyat Etkilenecek mi?

Nansen CEO’su Alex Svanevik, bugün akşamüstü saatlerinde Coinbase borsasına yüklü miktarda LDO yatırdı.

Svanevik, Lido DAO’nun token’ı LDO’su üstünde bir satış baskısı kurabilir. Svanevik, Lido’nun ilk DAO üyelerinden biriydi.

Token için satış baskısı yaratabilir

On-chain ve analiz platformu Lookonchain’in paylaşımına göre Svanevik, ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase’e 3 milyon LDO (2,89 milyon dolar) gönderdi. CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju’ya göre merkezi borsalara gönderilen coinler, genelde satılmış oluyor.

Nansen, on-chain verilerini milyonlarca cüzdan etiketi ile zenginleştiren bir blockchain platformu. Kripto para yatırımcıları, yeni fırsatları keşfetmek, gerçek zamanlı uyarılar almak için Nansen’i kullanabiliyor.

Lido DAO, likit staking protokollerini yöneten merkeziyetsiz bir organizasyon. Lido’nun ücret belirlemesi, node operatörlerinin ve oracleların atanması gibi kararları, LDO sahipleri tarafından oylama sonucunda belirlenir.

Ayrıca, DAO, hizmet ücretlerini toplayarak bu fonları araştırma, geliştirme, likidite madenciliği teşvikleri ve protokol güncellemelerine harcar.

DefiLlama verilerine göre Lido platformunda toplamda 23,33 milyar dolar değerinde varlık bulunuyor. LDO’nun toplam piyasa değeri ise neredeyse 900 milyon dolar. Bu sırada Lido DAO hazinesinde 109 milyon dolar değerinde varlık bulunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!