Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Piyasaları Yeşil ve Kırmızılarla Dolu Karışık Sinyaller Verirken, BTC ve ECH Yerini Koruyor

17 Eylül Pazartesi günü itibariyle, kripto para piyasaları çoğunlukla yeşil gözükse de, aralara bir kaç tane ‘kızıl’ kripto para birimi de yerleşmiş durumda. CoinMarketCap.com kaynağından alınan verilere göre, şu sıralar piyasa hem düşüş, hem de yükseliş göstermekte.

Bitcoin geçtiğimiz günlerde 6.500 doların üzerine çıktıktan sonra, basın saatine göre %0.30 gibi bir düşüş ile tekrardan 6.500 doların aşağısına geriledi. Lider kripto para birimi özellikle geçtiğimiz hafta yaşanan olumlu gelişmelere rağmen, 6.500 sınırının ötesine geçemedi.

Gün içerisinde BTC fiyatı 6.460 dolara kadar gerilemiş olsa da, basın saatine göre bu durum toparlanmış durumda ve BTC 6.489 dolardan işlem görmekte.

Bunun yanı sıra, son ayın en çok değer kaybı yaşayıp daha sonra yine aynı oranda değer kazanan alt koini olan Ethereum, yeşil görünüme sahip kripto para birimlerinden bir tanesi. ETH basın saatine göre %0.16’lık bir yükselişe sahip ve 219,78 dolardan işlem görüyor. 220 Dolar ETH için önemli bir direnç noktası.

Piyasa hacmine göre TOP 10 arasında yer alan kripto para birimlerinin neredeyse hiç biri, %1’in üzerinde bir yükselişe sahip değil. Tek istisna olarak gösterebileceğimiz alt koin, 6. sırada yer alan Stellar oldu. Stellar son günlerde elde ettiği yükselişi bugün de nispeten daha düşük bir hızla devam ettirdi ve basın saatine göre %1.06 gibi bir artış sağladı.

Yine TOP 10 arasında en çok değer kaybeden kripto para birimi ise, ETH gibi çok fazla düşüş yaşayıp daha sonra toparlayan Litecoin oldu. Litecoin basın saatine göre %0.81’lik bir düşüş yaşamakta ve 56 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment