Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Piyasasında Euro 2024 ve Olimpiyat Coinleri Trend Oldu! İşte Haziran 2024’e Damga Vuracak 3 Coin

Kripto trendleri güncel olaylardan etkilenirken son dönemlere damga vuran girişimler arasında Euro 2024 ve Olimpiyat gibi spor müsabakalarının etkisini görmek mümkün. Almanya’nın ev sahipliğinde 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek EURO2024 Avrupa Şampiyonası’nın maskotu olan Albart adına geliştirilen bir kripto coin, futbol tutkunu kripto topluluğundan yoğun ilgi görüyor. 

Solana tabanlı bir meme coin olan ALBART, turnuva yaklaştıkça ivme kazanıyor. Dextools verilerine göre 3 milyon dolarlık piyasa değerine ulaşan ALBART coin, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 0,003083 dolardan işlem görüyor. Son 7 günde yüzde 175 artarak hızlı yükseliş yakalayan ALBART’ın önümüzdeki günlerdeki performansı merak ediliyor. 

Spor tutkunlarının ilgi gösterdiği bir diğer kripto projesi, 2024’te Paris Olimpiyatları’ndan ilham alarak geliştirilen bir meme coin olan PHRYGES coin oluyor. Ethereum tabanlı bir proje olan coin, son 7 günde yüzde 67,68 oranında yükselerek bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 0,001195 dolardan işlem görüyor. 

8 milyon dolar piyasa değerini aşan PHYRGES coin’in, 26 Temmuz – 11 Ağustos tarihleri arasında Paris’te gerçekleştirilecek Olimpiyat Oyunları ile birlikte trend projeler arasında yer alarak yükselebileceği tahmin ediliyor.

Kripto piyasasında Haziran ayında spor temalı coin projelerinin yanı sıra köpek coinlerin de her zamanki gibi ön planda olduğu göze çarpıyor. İndirimli fiyatlardan yatırım yapma şansı sunan ön satış etkinlikleri ile dikkat çeken yeni köpek coinler arasında PlayDoge, WienerAI ve Base Dawgz üst sıralarda yer alıyor. 

Oyna-Kazan DOGE Oyunu PlayDoge 3 Milyon Dolara Ulaştı

İkonik DOGE meme coin’ini Tamagotchi tarzı sanal bir evcil hayvana dönüştüren PlayDoge token ön satışı büyük ilgi görüyor. Henüz başlamış olmasına rağmen PlayDoge token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 3 milyon dolara ulaşıyor. 

90’lar nostaljisi sanal bebek mantığını kripto ekosistemi ile bir araya getiren PlayDoge, 28 Mayıs’ta başlayan ön satışı ile dikkat çekiyor. Proje açıklamasına göre katılımcıların, sanal bir evcil hayvan olan PlayDoge’sini sağlıklı tutması, beslemesi, gezdirmesi ve uyutması gerekiyor. Doge’sini mutlu ederek oyun seviyelerini geçen katılımcılar, Oyna-Kazan ödüllerine hak kazanıyor. Ödüller projenin native tokeni PLAY token cinsinden dağıtılıyor. 

Binance Akıllı Zinciri üzerinde inşa edilen bir BEP-20 tokeni olan PLAY token, aşamalı fiyat politikası ile yatırımcılara sunuluyor. Toplamda 40 aşaması bulunan ön satışa ilk aşamalarda katılan yatırımcılar, borsa listelemeleri anında daha fazla potansiyel kazanç elde edebiliyor. 

Mevcut aşamada yatırımcılar 0,00504 dolar ödeyerek Playdoge token satın alabiliyor. Yatırımcılar dilerse tokenlerini stake ederek 3 yıl boyunca dağıtılacak staking ödüllerinden faydalanarak pasif gelir elde edebiliyor. PlayDoge token satın almak isteyen yatırımcılar, BNB, USDT, ETH ve kart işlemleri ile indirimli ön satış etkinliğine katılabiliyor. 

Yarı Köpek Yarı Yapay Zeka WienerAI 4,7 Milyon Doları Aştı

Blok zincirini yapay zeka teknolojisiyle buluşturan WienerAI token, “Sosis Ordusu” adını verdiği bir topluluk inşa ediyor. Topluluk odaklı yaklaşımın ön plana çıktığı proje, staking özelliğinden yüksek APY oranlarına kadar sağladığı avantajlar ile ön satış etkinliğini destekliyor. 

İndirimli ön satışta borsa listelemeleri öncesinde WienerAI token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 4,7 milyon doları aşıyor. Projenin native tokeni WAI token, Ethereum blok zincirinde inşa edilen bir ERC-20 tokeni olarak karşımıza çıkıyor. Sonsuz yükseltilebilirliği, kripto yetkinlikleri ve yenilikçi pazarlama stratejileriyle WienerAI, küçük büyük tüm kripto yatırımcılarının dikkatini çekiyor. 

WienerAI yalnızca popüler bir meme coin olmayı değil aynı zamanda daha iyi yatırım yapma imkanı sunan bir yatırım partneri olarak konumlanmayı hedefliyor. WienerAI platformu, en gelişmiş yapay zeka destekli yatırım botu olmak için çalışıyor. 

Aşamalı ön satışının mevcut aşamasında WAI tokenler, 0,000715 dolar karşılığında ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile satın alınabiliyor.

Base Dawgz Token Ön Satışı Hızlı Başladı

Haziran ayında karşımıza çıkan ve ilk günden beri ilgi gören Base Dawgz token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 500 bin dolara koşuyor. Çok zincirli bir kripto deneyimi sunmayı amaçlayan Base Dawgz temelde Base ağında konumlansa da bu deneyim Ethereum, Solana, BSC ve Avalanche ağına kadar yayılıyor. 

Base Dawgz token, base jumping olarak bilinen atlayış stilinden ilham alıyor. Base jumping’e benzer şekilde Base Dawgz token sahipleri de zincirler arası heyecan verici atlayışlar gerçekleştirebiliyor. 

Aşamalı ön satış ile yatırımcılara sunulan Base Dawgz’nin her bir aşaması 7 gün sürüyor. Staking ile pasif gelir elde etme imkanı da sunan DAWGZ token mevcut aşamada 0,00479 dolar karşılığında BASE, ETH, USDT, SOL, BNB ve AVAX aracılığıyla satın alınabiliyor. 

Proje ekibi, zincirler arası atlayış yapmak ve farklı kripto ekosistemlerini bir projede bulmak isteyen kripto meraklılarını, henüz ilk aşamada olan ön satışa davet ediyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!