Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Piyasasında Şimdi De Solana ETF Heyecanı! Solana Ağındaki Bu Coinler Uçuşa Geçebilir

Merakla beklenen Bitcoin ETF başvurularının arkasından yatırımcılar, Ethereum ETF başvurularının onaylanıp onaylanmayacağına odaklandı. Henüz Ethereum ETF başvurularının akıbeti ile ilgili bir karar verilmemişken 22 Mayıs tarihinde gerçekleşen bir televizyon programı ise kripto dünyasını bambaşka bir heyecana sürükledi. 

Kripto meraklısı ve Fast Money programının katılımcısı Brian Kelly, Solana’yı ABD’de borsa ETF onayı alacak bir sonraki kripto para olarak işaret etti. 

SEC’in ETH ETF kararından bir gün önce, 22 Mayıs’ta Fast Money adlı konuşma programında yaptığı tahminde BKCM Dijital Varlık Fonu’nun kurucusu ve CEO’su olan Kelly, “Şimdiki soru, sırada kimin olduğu. Solana’nın muhtemelen bir sonraki ETF olduğunu düşünmelisiniz. Bitcoin, Ethereum ve Solana bu döngünün büyük üçlüsü.” dedi. 

Bununla birlikte herkesin, Kelly’nin Solana’nın ETF konusundaki fikirlerini paylaşmadığı görüldü. The ETF Store başkanı Nate Geraci, Solana vadeli işlem sözleşmesi CME’de işlem görmeye başlayana kadar ya da ülkede kripto ürünleri için açık bir yasal emsal oluşana kadar spot Solana ETF’si şansının bir hayal olduğunu belirtti. 

Bloomberg ETF analisti James Seyffart ise Geraci’ye katıldığını ifade etse de spot Solana ETF’sinin, Bitcoin ve Ethereum dışındaki diğer dijital varlıklardan daha fazla talep göreceğini öne sürdü.

Analistler temkinli olsa da yatırımcılar Solana ETF ihtimali gün yüzüne çıktığı andan itibaren Solana tabanlı projelere ilgi göstermeye başladı. Solana ağındaki 6 zincirli Dogeverse, efsane meme coin Smog ve balina avcısı Sealana ön satışları ivme kazandı. 

Dogeverse Token Satın Almak İçin Son Şans

6 blok zincirini bir araya getirerek kripto ekosisteminde devrim yapmaya hazırlanan Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcılar son fırsatları değerlendiriyor. Ethereum, BNB Zinciri, Solana, Avalanche, Base ve Polygon ağları arasındaki engelleri kaldırmak isteyen Dogeverse, Solana ağında gelecek vadeden projeler arasında gösteriliyor. 

Verimli, hızlı, güvenli ve kolay bir kripto deneyimi sunmak isteyen Dogeverse, aşamalı ön satış etkinliği ile yatırımcılarla buluşuyor. Mevcut aşamada Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcılar, 0,00031 dolar ödüyor. Aşamalı ön satış, borsa listelemeleri öncesinde erken yatırımcıların potansiyel kazanç elde etmesine olanak tanıyor. 

Dogeverse ekibi, topluluğun token gelirini yalnızca borsa listelemeleri sonrasındaki performansa endekslemiyor. Staking özelliği ile katılımcılar Dogeverse tokenlerini kilitleyerek yüksek APY’den ve staking ödüllerinden faydalanabiliyor. 

Ön satışında 15 milyon dolardan fazla fon toplayan Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcılar, ETH, USDT ve kart işlemlerinin yanı sıra BNB, MATIC, AVAX, BASE ve SOL ile ödeme yapma imkanı buluyor. 

Solana Tabanlı Smog Token Yükselişe Geçti 

7 Şubat tarihinde ilk listelemesini Jupiter DEX’inde yapan ve lansman sonrasındaki saatlerde yüzde bin 400’ün üzerinde yükselen Smog token satın almak isteyen sayısı, Solana ETF konusunun açılması sonrasında hızla artıyor. 

CoinMarketCap verilerine göre SMOG token, bu yazı yazıldığı saat itibarıyle son 24 saatte yüzde 15’ten fazla artmış görünüyor. Solana ETF haberlerinden sonra hızla yükselişe geçen SMOG token, mevcut fiyatıyla 0,05425 dolardan işlem görüyor. 

Kripto yatırımcıların dikkatini ilk günden çekmeyi başaran SMOG token, Ethereum katili olarak tanımlanan Solana ağında geliştiriliyor. “Hiçbir meme coin SMOG’un yoğun ateşine dayanamaz” ve “Hepsine hükmedecek bir coin” sloganlarıyla tanıtılan proje, tüm meme coin projelerine fark atmayı hedefliyor.

Solana ağındaki en büyük airdrop etkinliğini düzenleyerek topluluğa inanılmaz bir deneyim yaşatan Smog token, Raydium, Uniswap, MEXC, Orca, Meteora VP ve Jupiter platformlarından alınabiliyor. Proje sayfasından gerçekleşen satın alımlarda ise yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Balina Avcısı Sealana 2,5 Milyon Doları Aşıyor

Meme coin çılgınlığının adresi olan Solana ağında geliştirilen Sealana token satın almak isteyen yatırımcılar için düzenlenen ön satış oldukça hızlı ilerliyor.  Sealana token ön satışında şu ana kadar toplanan fonlar ile 2,5 doları geride bırakıyor. 

SEAL sembolü ile karşımıza çıkan Sealana projesinin tasarımında popüler çizgi dizi South Park’taki Gamer Guy’dan esinleniliyor. Elindeki süt şişesiyle ekrana bakan ve dağınık odasıyla tanınan Gamer Guy’a benzeyen Sealana, annesinin bodrumunda yaşayan, Amerikan Rüyası’nı gerçekleştirmek ve hızlı kazanç elde etmek isteyen bir kripto yatırımcısını temsil ediyor. 

Gamer Guy’ın Web3 versiyonunun tokenize hali olan Sealana, Solana ağındaki bir sonraki popüler meme coin projesini bulmaya çalışıyor. Meraklı ve obur bir karakter olan Sealana projesinin tokeni SEAL satın almak isteyen yatırımcılar, token başına 0,022 dolar ödeyerek ön satış etkinliğine katılabiliyor.  

Oldukça kısa bir süre içerisinde 2,5 milyon dolardan fazla fon toplayan Sealana token, olası bir boğa koşusu öncesinde düşük fiyatlardan yatırım yapmak isteyen kripto meraklılarını bekliyor. Hem kendisini hem de topluluğunu zengin etmek amacındaki Sealana’nın borsa listelemeleri sonrasındaki performansı büyük bir heyecanla bekleniyor. 

Sealana token satın almak isteyen yatırımcılar, ETH, USDT, BNB, SOL ve kart işlemleri kullanabiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!