Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Piyasasında TRUMP Rüzgarı! PolitiFi Alternatifi Coinler Hangileri?

Kasım ayında gerçekleşecek ABD Başkanlığı Seçimi yaklaşırken adaylardan Donald Trump’ın kripto para destekçilerinden oy istemesi piyasalarda adeta rüzgar estirdi. Mevcut başkan Joe Biden ve ekibinin kripto paralara karşı olduğunu iddia eden aday Trump, yapıcı ve yenilikçi bir süreç için “Bana oy verin” dedi. 

Trump’ın, “Biden kripto paranın ne olduğunu bile bilmiyor. Onlar bu sektöre körü körüne karşılar. Ama ben bu alanda bilgi sahibiyim ve kripto paralara karşı değilim ve yapıcı çözümler getirmek istiyorum. Eğer kriptodan yanaysanız Trump’a oy vereceksiniz çünkü onlar bunu bitirmek istiyorlar.” diyerek açıkça kripto para topluluklarını desteklediğini açıkladı.

Trump’ın kripto ekosistemini destekleyen açıklamalarının ardından piyasalardaki politika endeksli kripto coinler ciddi yükseldi. Donald Trump’ın önceki seçim kampanyası olan “Make America Great Again” sloganından ilham alan MAGA coin, güncel CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte yüzde 43 civarında yükseldi. 

Bir süredir iyi bir yükseliş yakalayan BABYTRUMP’taki artış, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla yüzde 69 olurken MAGA VP ise 24 saatte yüzde 53’ten fazla arttı. Kripto para piyasaları “PolitiFi” olarak bilinen bu coinlerin yükselişini konuşurken alternatif projelere olan ilgi devam ediyor.

Politikanın çalkantılı gündeminden çekinen ve yüksek volatilite sebebiyle PolitiFi coinler ile ilgilenmeyen yatırımcılar, indirimli ön satış etkinlikleri ile dikkat çeken coinlere yöneliyor. Öne çıkan ön satış projeleri arasında Sealana, Dogeverse ve WienerAI projelerinin yer aldığı görüldü. 

Sealana Token 500 Bin Doları Aştı

Solana tabanlı meme coin projeleri yükselişini sürdürürken yeni başlayan ön satışıyla Sealana (SEAL) token kripto para piyasasına etkili bir giriş yapıyor. Ön satışın ilk saatlerinde 100 bin dolardan fazla fon toplayan Sealana token satın almak isteyen kripto meraklılarının yatırımları, 500 bin doları aşıyor. 

SLERF ekibiyle ilişkisi olduğu yönündeki spekülasyonlarla hızlı yükseliş yakalayan SEAL token, meraklı ve obur bir fok olarak karşımıza çıkıyor. Sealana isimli fokun tasarımında, South Park’ta bir karakter olan Gamer Guy’dan esinleniliyor.

Annesinin bodrumundaki dağınık odasından kurtulmak isteyen Sealana, Solana ağındaki bir sonraki popüler meme coin projesini arıyor ve Amerikan Rüyası’nı gerçekleştirmek istiyor. 

Solana tabanlı Sealana token ön satışına dahil olmak isteyen yatırımcıların ise proje sayfasında belirtilen adrese SOL göndermesi yetiyor. Merkeziyetsiz bir kripto cüzdanı ile SOL gönderen katılımcılar, 1 SOL karşılığında 6 bin 900 SEAL token satın alabiliyor. 

Bağış odaklı bir ön satış yürüten Sealana ekibi, etkinlik bitiminde katılımcıların satın aldıkları SEAL tokenlerin ilgili cüzdanlara airdrop ile gönderileceğini belirtiyor. 

6 Zincirli Dogeverse Token Ön Satışında Son Günler

PolitiFi coinler yerine DOGE ile ilişkili projelere yönelen yatırımcılar, Dogeverse token satın almak için son şansını değerlendiriyor. 6 zincirli bir yapıya sahip Dogeverse token ile Ethereum, BNB Zinciri, Solana, Polygon, Avalanche ve Base blok zincirlerini bir araya geliyor.

Wormhole ve Portal Bridge gibi teknolojileri ile Dogeverse, farklı blok zincirlerinin birlikte çalışabilirliğini ve esnekliğini artırmayı hedefliyor. Verimlilik ve hız optimizasyonu sayesinde DOGEVERSE token, kripto operasyonlarındaki maliyetleri düşürmeyi ve güvenli dolaşım sağlamayı amaçlıyor.

Aşamalı ön satışın her aşamasında Dogeverse token fiyatı artarken erken dönem yatırımcılar borsa listelemeleri öncesinde potansiyel olarak daha fazla kar elde ediyor. Mevcut aşamada Dogeverse tokenler, 0,00031 dolardan satın alınabiliyor. 

Topluluk odaklı bir yaklaşıma sahip Dogeverse proje ekibi, ön satış ile birlikte devreye alınan staking mekanizması ile pasif gelir elde etme imkanı da sağlıyor. Staking paneline göre Yıllık Getiri Yüzdesi (APY) yüzde 62’de konumlanırken ETH bloğu başına ödül 6088,28 DOGEVERSE token olarak belirleniyor. 

Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcılar, çok zincirli ekosistem sayesinde ETH, USDT, SOL, BNB, MATIC, AVAX, BASE ve kart işlemleri kullanarak indirimli ön satışa katılabiliyor.

Yapay Zeka Destekli WienerAI 1,7 Milyon Dolara Ulaştı

Dönemsel bir hareketlilik yaratan PolitiFi coinler yerine uzun soluklu etkiye sahip olduğu düşünülen yapay zeka destekli projelere ilgi gösteren yatırımcılar, WienerAI token satın almak için adeta sıraya giriyor. 

İndirimli ön satış etkinliğinin ilk gününde 350 bin dolar toplamayı başaran projede şu ana kadar toplanan fonlar 1,7 milyon dolara ulaşıyor. Ethereum tabanlı bir ERC-20 tokeni olan WienerAI token, blok zincirini yapay zeka teknolojisiyle bir araya getirerek benzersiz bir yatırım partneri olmayı amaçlıyor.

Topluluk odaklı bir yaklaşıma sahip proje, WAI token sahiplerine “Sosis Ordusu” adını veriyor ve erken dönem yatırımcılarla aşamalı bir ön satış etkinliği aracılığıyla buluşuyor. Mevcut aşamada yatırımcılar, 0,000706 dolar ödeyerek 1 WAI token satın alabiliyor. Kademeli fiyat artışı, erken aşamada katılanların borsa listelemeleri öncesinde potansiyel kazanç elde etmesine olanak tanıyor. 

Yapay zeka temalı köpek coinlerle ilgilenen kripto meraklıları, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri kullanarak WienerAI token ön satışına dahil olabiliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!