Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Varlık Yasa Tasarısı Platformu, 2. Çalıştay Öncesi Hazırlık Toplantısını 29 Temmuz’da Gerçekleştirecek

11 Şubat 2022 tarihinde Ankara’da 1.si gerçekleştirilen Kripto Varlık Yasa Tasarısı Çalıştayı’nı düzenleyen platform, 2. bir çalıştay öncesinde ön hazırlık toplantısı gerçekleştirmeyi planlıyor.

Kripto Varlık Yasa Tasarısı Platformu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bildiğiniz üzere henüz ilgili kripto varlık yasa tasarısı meclis gündemine sunulmadı. Bunun üzerine 2. Kripto Varlık Yasa Tasarısı Çalıştayını yapmayı planlıyoruz. Ancak çalıştay öncesi uzmanları bir araya getirmek konuları belirlemek adına “ÖN HAZIRLIK TOPLANTISINI” gerçekleştireceğiz.

29 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilmesi planlanan ön hazırlık toplantısının Bahçeşehir Üniversitesi iş birliğinde ve ev sahipliğinde gerçekleştirileceği belirtildi. Toplantının, 12.30-16.30 saatleri arasında yapılacağı duyuruldu.

Kripto Varlık Yasa Tasarısı Platformu, TBMM ve Hazine Bakanlığı’na kabul edilen ve Türkiye’de Blockchain sektörüne emek sarf eden, aralarında ekonomistlerin, hukukçuların, akademisyenlerin, teknoloji alanında çalışan uzmanların ve ilgili sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin dahil olduğu bir sivil inisiyatif kuruluşudur.

Platform resmi sitesinden yaptığı açıklamada, önceki çalıştayın 56 sayfalık raporunun yayımlandığı belirtti. Program ve detayları için ilgili adres: https://www.kriptovarlikyasasi.org/

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!