Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

KuCoin Kripto Para Borsası Kredi Kartı ile Kripto Para Alımlarını Duyurdu!

27 Mart tarihinde yapılan resmi bir açıklamaya göre, Singapur tabanlı kripto para borsası KuCoin de kredi kartı ile kripto para birimi alımı hizmetini kullanıcılarına sunmaya başladı.

Kripto para borsası aynı geçtiğimiz tarihlerde Binance’nin yaptığı gibi Simplex platformu ile anlaşarak kredi kartı hizmetini sunmaya başlayacak. Yapılan duyuruda KuCoin’in şimdiden kredi kartı ile alımları başlattığı ve kullanıcıların Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash ve Litecoin alabileceği ve bunlar için hem dolar hem avro kullanabilecekleri vurgulanmakta. Hizmet 100’den fazla ülkede aktif hale getirildi.

ABD, İngiltere ve Litvanya içerisinde de ofisleri bulunan Simplex, Shapeshift, Litecoin Foundation, Xapo ve Changelly gibi birçok kripto para şirketine hizmet vermeye başlamıştı ve kurum verdiği hizmetlerin ”hiçbir şekilde dolandırıcılık veya sahtekarlık içermediğinin” de garantisini veriyor.

KuCoin kripto para borsası 2018 yılının Kasım ayında 20 milyon dolarlık A serisi bir fonlamayı tamamlamıştı. IDG Capital tarafından yönetilen fonlamaya Matrix Partners ve Neo Global Capital gibi fonlar da eşlik etti. Kripto para sektörüne hızlı bir giriş yapan KuCoin, 2019 yılında da adından çokça söz ettirecek gibi duruyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment