Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin ile Airbnb ve IKEA Hediye Kartı Ödemesi Yapmak Artık Mümkün!

Bitrefill, yakın zamanda yaptığı bir açıklamada kripto para yatırımcılarının Airbnb ve IKEA üzerinden Bitcoin ve diğer alt koinler  ile alışveriş yapabilmelerinin önünü açtıklarını ifade etti.

Bitrefill tarafından yapılan duyuruda, Almanya içerisindeki kripto para yatırımcıları için Bitcoin ile hediye kartı satın alma opsiyonunun getirildiği açıklandı. Almanya’daki kripto para yatırımcıları IKEA’nin kendi internet sitesinden 20 veya 100 avroluk hediye kartlarını Bitcoin ile satın alabilecekler.


Bitrefill buun yanı sıra dünyaca ünlü daire kiralama uygulaması Airbnb ile de anlaştıklarını açıkladı. Airbnb hakkında yapılan duyuruda 15 avro, 25 avro ve 50 avroluk satın alımlar yapılabilecek ve bunlar herhangi bir ev kiralamada kullanılabilecek. Satın alım için mevcut bulunan kripto paralar ise Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dash ve Dogecoin olarak belirtildi.

Ancak Airbnb’nin hediye kartları opsiyonunun sadece ABD içerisinde geçerli olması, Bitcoin ile bunun satın alımını da ABD ile sınırlı hale getiriyor. Bitrefill konu hakkında yaptığı açıklamanın devamında Netflix ve Uber gibi yeni hizmetler için de çalışmaların devam ettiğini ima etti.

Platformun 130.000’den çok kullanıcısı var ve verilen hizmetler şuan için ülke bazında sınırlı olsa da, kripto para kabulünün artması için bunların sunduğu avantajlar kesinlikle oldukça önemli.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment