Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Küresel Borsanın ATH Yapan Altcoin’i İçin 8x Daha Yükseliş Hedefi Verildi!

Sekötrün öncü kripto para borsası Bitget’in yerel token’ı BGB rekor kırarken boğa piyasası için 10 katlık bir büyüme senaryosu çizildi.

Kripto para borsası Bitget tarafından Koin Bülteni ile paylaşılan basın bülteninde, BGB token’ın yükselişine ve boğa piyasası öngörülerine yer verildi. Verilere göre BGB geçtiğimiz 4 ayda 0,4 dolar seviyesinden 19 Şubat itibarıyla 1,05 dolar seviyesine yükselerek bir rekora imza attı.

Sadece geçtiğimiz 1 hafta içerisinde %60,52 kümülatif artış yaşayan BGB’nin yatırımcılara faydaları ise şu ifadelerle açıklandı:

BGB sahipleri tokenlerini stake ederek yıllık yüzde 2 getiri kazanmakla kalmıyor, aynı zamanda stake ettikleri miktara göre günlük ücretsiz çekme limitleri de kazanıyor. Bitget kullanıcıları BGB stake ederek ve Bitget hesaplarını web3 etkileşimleri için bir “merkezi cüzdan” olarak kullanarak zincir içi çekme ücretlerinden tasarruf edebiliyor.

Öte yandan Coinglass verilerine göre Bitget’in sözleşmeler için ortalama günlük işlem hacmi 9 milyar dolar seviyelerine ulaştı. Bu rakam ikinci sıradaki borsa OKX’in hacminin yaklaşık %70’i olarak kayıtlara geçti. Paylaşılan bültende, Bitget’in platform token’ı BGB’nin 1,4 milyar dolar piyasa değerine sahip olduğuna yer verildi.

Boğa piyasasının ilerleyen günleri için de oldukça pozitif bir beklentiye sahip olan Bitget cephesi, 10 katlık bir büyüme öngördü:

Bitget’in boğa piyasasındaki kullanıcılara ait işlem hacminin ayı piyasasına göre on katına kadar çıkabileceği öngörülüyor. BTC’nin 2024 yılında üç katlık bir artış yaşayabileceğini varsayarsak, Bitget’in platform token’ı BGB’nin de 2024 yılında mevcut piyasa değerine oranla 5-8 kat artış yaşayabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!