Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pi Coin’den Madencilere Önemli Duyuru! Pi Coin Alternatifi Altcoinler Hangileri?

Mobil cihazlar üzerinden kripto para madenciliği yapma imkanı sunmak için yola çıkan Pi Network yeni bir duyuru yaptı. Proje ekibi, hesap doğrulamasına ilişkin bilgiler paylaştı.

Pi Network resmi X (Twitter) hesabından 14 Şubat tarihinde yapılan paylaşımda, telefon numarası kullanarak Pi hesabı doğrulamak için izlenmesi gereken bilgileri içeren bir video paylaşıldı. YouTube Shorts videosunda kullanıcılara hesap doğrulama adımları anlatıldı. 

Madencileri ilgilendiren bu önemli duyuru bir grup Pi Network meraklısı arasında heyecan yaratsa da gelen tepkilerin genelde olumsuz olduğu dikkat çekti. Yapılan yorumlar arasında yorgun olduklarını belirten topluluk, ana ağın açılmasıyla ilgili net bir tarih verilmemesine tepki gösterdi.

Ekim 2023’te yaptığı açıklamada Pi Network, Mart-Haziran 2024 tarihleri arasında Pi Network Ana Ağı (Mainnet) devreye alma işleminin yapılacağını belirtmişti. Diğer taraftan 2 yıldan fazla bir süredir bu haberi bekleyen kripto meraklıları, kesin bir tarih verilmediği için pek de heyecanlanmıyor.

Pi Network beta ve test ağlarının iki sene önce tamamlanmış olmasına rağmen proje ekibinin neden bu kadar zamandır sessiz kaldığı ve Mainnet ile ilgili detaylı bilgi paylaşmadığı merak ediliyor. 

Projeden umudunu kesen topluluk gün geçtikçe genişlerken Pi Network’ün dolandırıcılık girişimi olduğu iddiaları da ortaya atılıyor. 

Hem milyonlarca kullanıcı hem de kripto dünyası uzun süredir yanıt alamadıkları Pi coin projesinden yavaş yavaş uzaklaşıyor. Kripto madenciliğiyle ilgilenen kripto meraklılarının dikkatini çeken projelere yönelim artıyor. 

Pi coin alternatifi projeler arasında maliyetsiz ve merkeziyetsiz BTC madenciliği imkanı sunan Bitcoin Minetrix ile tüm meme coinlere kafa tutan Smog coin dikkat çekmeyi başarıyor. Gelin hep birlikte bu iki projeyi detaylı bir şekilde inceleyelim.

BTC Madenciliği Projesi Bitcoin Minetrix 11 Milyon Doları Aştı

Pi coin’den ümidi kesen madencilik meraklılarının en çok ilgi gösterdiği projelerin başında Bitcoin Minetrix platformu geliyor. Zahmetsiz, merkeziyetsiz ve maliyetsiz BTC madenciliği yapma imkanı sunan proje, düzenlediği ön satış etkinliğine gösterilen ilgiyle göz dolduruyor.

Platformda madencilik yapmaya yarayan Bitcoin Minetrix token satın alma imkanı sunan ön satış etkinliğinde toplanan fonlar, 11 milyon doları aşıyor. Katılımcıların başka hiçbir masrafa girmeden madencilik yapmasına olanak tanıyan BTCMTX tokenler hızla tükeniyor.

Stake Et ve Madencilik Yap (Stake to Mine) temasıyla geliştirilen Bitcoin Minetrix platformunda kullanıcılar, sahip oldukları BTCMTX tokenleri stake ederek karşılığında bulut madenciliği kredileri elde ediyor. Bu krediler, madencilik süreci boyunca yakılıyor. Kredi yakımı sonrası ortaya çıkan BTC’ler kullanıcının cüzdanına aktarılıyor ve süreç tamamlanıyor.

Bitcoin Minetrix token satın almak için aşamalı bir ön satış etkinliğine katılmak gerekiyor. Her aşamada fiyatın yükseldiği ön satış oldukça hızlı ilerliyor. Borsa listelemeleri sonrası belirsiz fiyatlar yerine önceden indirimli fiyatlar ile BTCMTX token satın almak isteyenler ön satışa ilgi gösteriyor.

Mevcut aşamada BTCMTX tokenler, 0,0135 dolardan alıcı buluyor. Son aşamaya geldiğimizde token fiyatının 0,0148 dolara yükselmesi planlanıyor. Kademeli fiyat artışı politikası yatırımcılara, borsa listelemeleri gerçekleşmeden potansiyel kazanç imkanı sunuyor. 

Madencilik sözleşmesinden pahalı donanımlara, teknik bilgiler enerji çözümlerine kadar hiçbir şey gerektirmeden BTC madenciliği yapmak isteyenler, ETH, USDT, BNB, MATIC veya kart işlemleri ile ön satışa katılarak Bitcoin Minetrix token satın alabiliyor. BTCMTX sahipleri, staking mekanizmasına dahil olarak lansma öncesinde  pasif gelir elde etmeye de başlayabiliyor. 

Solana Tabanlı SMOG 1 Haftada Yüzde 36 Arttı

Solana blok zinciri üzerinde inşa edilen SMOG, 10 Şubat’ta gerçekleşen lansmanından bu yana gösterdiği performans ile kripto meraklılarının dikkatini çekmeyi başarıyor. Jupiter DEX’inde listelendikten hemen sonra yüzde 1300’ün üzerinde artan ve ilk yatırımcılarına ciddi gelir getiren Smog token, son günlerin popüler meme coinleri arasına giriyor.

İlk andan beri gösterdiği performans sebebiyle Smog token satın almak isteyen yatırımcılar, Raydium, Orca veya Jupiter DEX’lerinde işlem yapabiliyor. Proje sayfasından SMOG coin satın alanlar ise yüzde 10’luk indirimden faydalanabiliyor.

Ejderha temalı SMOG, Tolkien evrenindeki kötücül ejderha Smaug’dan ilham alıyor. “Hepsine hükmedecek bir meme coin” sloganıyla hareket eden proje, tüm meme coin projelerini geride bırakmayı amaçlıyor.

Kripto para projelerindeki başarının güçlü bir topluluktan geçtiğini bilen proje ekibi, Solana ekosistemindeki gelmiş geçmiş en büyük airdrop etkinliğine hazırlanıyor. SMOG sahibi yatırımcılar, belirli görevleri yerine getirerek Smog airdrop etkinliğine giriş bileti elde edebiliyor.

Smog token lansman sonrasındaki performansı ile grafikleri yeşile boyuyor. CoinMarketCap verilerine göre 10 Şubat’tan bu yana SMOG tokendeki artış yüzde 68’i aşıyor. Son 7 günlük grafiğe baktığımızda ise yüzde 34’ün üzerinde bir yükseliş göze çarpıyor.

Mevcut fiyatıyla CoinMarketCap’e göre 0,08191 dolardan işlem gören SMOG, sıradaki popüler meme coin olmaya aday görünüyor. Yüzde 10 indirimli fiyatlarla SMOG satın almak isteyenler, proje sayfasında ETH, USDT veya kart ile ödeme yapabiliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!