Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kurumsal Balina 3 Ay Önce Topladığı Altcoin’i Binance’de Satabilir: Yüzde 40 Zararda!

Polychain Capital’e ait bir cüzdan, Binance’e 1,71 milyon PENDLE transfer ederek yaklaşık 4,4 milyon dolar zarar riskiyle karşı karşıya kaldı.

On-chain veri ve analiz platformları Lookonchain ve Spot On Chain’in yakın zaman önce Twitter’dan paylaştıkları gönderilere göre kripto para odaklı girişim sermayesi şirketi Polychain Capital’e ait bir cüzdan dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’e 6,97 milyon dolar değerinde 1,71 milyon Pendle (PENDLE) transfer etti. Bu transfer, büyük bir zararın habercisi olabilir.

Söz konusu şirketin cüzdanı 6 Nisan – 23 Nisan 2024 tarihleri arasında Binance’den 1,71 milyon PENDLE’ı ortalama 6,7 dolar fiyatla 11,4 milyon dolar karşılığında çekmişti. Eğer bu tokenler şu anki fiyatla satılırsa yatırımcı yaklaşık 3 aylık bekleyişin ardından %39,1 oranında 4,4 milyon dolar kayıp yaşayacak.

CoinGecko verilerine göre Pendle, son 30 günlük periyotta %24 değer kaybı yaşarken Bitcoin’deki yükselişe paralel olarak toparlanma belirtileri gösteriyor. PENDLE, yazım esnasında 4,12 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!