Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kurumsal Balina Bitcoin ATH Yükselişi Öncesi Binance’e 260 Milyon Taşıdı!

Dünyanın en büyük stablecoin ihraççısı Tether’in 2 milyar USDT basmasının ardından kurumsal balina hazineden alım yaparak Binance’e taşıdı.

On-chain veri ve analiz hesabı Lookonchain 11 Mart tarihinde yaptığı paylaşımda, kurumsal bir balinanın yaptığı devasa boyuttaki işleme yer verdi.

Tether hazinesi TSİ dün gece saatlerinde 2 milyar USDT bastığını duyurmuştu. Son yapılan işlem ile Tether’in bu hafta bastığı USDT miktarı 5 milyara ulaştı.

Bu basımın ardından bir kurumsal balina, Tether Hazinesi’nden doğrudan 261 milyon USDT aldı ve bunları Binance’e taşıdı. Söz konusu alımın altcoin yatırımı için kullanılacağı tahmin ediliyor.

Cüzdanın daha önce de benzer işlemler gerçekleştirdiği ve bir diğer stablecoin ihraççısı Circle ile de alışveriş yaptığı fark edildi.

Bitcoin yükselişlerinden önce Tether alımı yapan bir diğer kurumsal balina ile benzerlikleri olduğu fark edilen cüzdanın altcoin fiyatlarında artış getireceği tahmin ediliyor. Diğer balina da Tether Hazinesi’nden yüz milyonlarca dolarlık USDT alarak borsalara enjekte ediyordu.

Balina son olarak Bitcoin fiyatının 69 bin dolara ulaşması ile birlikte 175 milyon dolar daha almıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!