Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Telegram Bot Token’ı Solana Sorunu ile Yüzde 40’a Yakın Fiyat Düşüşü Yaşıyor!

Telegram tabanlı alım-satım botu Unibot (UNIBOT), tokenı Solana (SOL) yerleştiren ekip ile yolları ayırdığını duyurması ile sert düşüş yaşamaya başladı.

Unibot ekibi 11 Mart tarihinde yaptığı Twitter paylaşımında, evm_unibot isimli bir Blast botununun izinsiz başlatılması ve 2 neden sonucunda Solana ekibi ile yollarını ayırmaya karar verdiklerini duyurdu.

Unibot, Solana ekibinin Unibot’a olan bağlılığını yerine getirmediğini söyledi ve şu ifadelere yer verdi:

Unibot’un çekirdek ekibi, Unibot’u Solana’ya yerleştiren ekiple yollarını ayırmaya karar verdi. Topluluğumuz tarafından desteklenen Unibot’un sahiplerine vadedilen ücretleri sağlamalarını açık bir şekilde talep ediyoruz. 

Bu kararın temelinde güvenlik endişelerinin yattığını belirten ekip, yetki almadan başlatılan “evm_unibot” için tepkilerini dile getirdi. Ayrıca kullanıcıların para çekemedikleri ve Solana grubunun, Kimlik Doğrulama (KYC) prosedürlerini tamamlamayı reddettiği belirtildi.

Kendi Solana botlarını oluşturacaklarını belirten Unibot ekibi, kullanıcıların SOL ödüllerini kendilerinden alacağını duyurdu.

CoinGecko verilerine göre UNIBOT, gelen duyuru ile birlikte sert düşüş yaşamaya başladı. UNIBOT, 77,62 dolar seviyelerinden %39 düşerek 47,82 dolara kadar geriledi. Daha sonra bir miktar toparlayan UNIBOT, yazım esnasında 47,94 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!