Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kurumsal Kripto Para Yatırım Platformu BitGo, Tron’u Listeleyeceğini Açıkladı!

20 Şubat tarihinde yapılan bir basın açıklamasına göre, kurumsal düzeyde kripto para yatırım hizmeti firması olarak bilinen BitGo, basın saatine göre dokuzuncu en büyük kripto para birimi olan Tron için cüzdan ve depolama hizmeti vereceğini ve Tron’u platformunda listeleyeceğini açıkladı.

Söz konusu basın açıklamasına göre BitGo bu yılın sonlarına doğru TRX desteği vermeye başlayacak ve bunu direkt olarak kurumsal yatırımcıya sunacak. Tron bu yeni haber ile hali hazırda BitGo tarafından desteklenen 100 diğer kripto para biriminin arasına katıldı. BitGo küresel çapta gerçekleşen bütün Bitcoin işlemlerinin %15’ini oluşturması ile zincir üstü Bitcoin işlemlerinin en büyük pay sahiplerinden birisi olarak biliniyor ve aylık olarak 15 milyar dolar değerinde kripto para işlemi gerçekleştiriyor.

Firmanın cüzdan hizmetlerinin yönetimi altında 2 milyar dolardan fazla kripto para varlığı da bulunuyor. BitGo dün yaptığı yeni bir açıklamada kendi Business Wallet isimli cüzdan hizmeti içerisinde tutulan kripto para birimleri için kripto para sigortası sunacağını açıklamıştı. Londra tabanlı Lloyd’s bankası aracılığıyla yapılacak olan bu sigortalama işlemi, özel anahtarın kaybedilmesi, hesabın hacklenmesi veya üçüncü bir kişi veya platformun içerisinden birisi tarafından yapılan bir hırsızlık durumunda kripto para sahiplerine 100 milyon dolara kadar ödeme yapabilecek.

BitGo bunun yanı sıra geçtiğimiz Ocak ayında önde gelen tezgah üstü Bitcoin alım satım (OTC) platformlarından birisi olan Genesis Global Trading ile de ortaklık imzalamış ve müşterilerin direkt olarak BitGo depolama hizmetinden kripto para alım satımı yapabilmesini mümkün hale getirmişti. .

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment